Chemia, nie o szkole
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Chemia, nie o szkole
Dziewczyna z Slytherina |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 17.06.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
...
Ten post był edytowany przez Dziewczyna z Slytherina: 08.03.2007 22:21 |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Płacz ma liczbe mnoga? A no ma, bo sprawdzilam. Po prostu jakos 'MInielezy'.
A sam wiersz poza czepialstwem za drugie slowo? Bardzo mi sie podoba. Ciut mi sie wyroznia, bo, no coz, jest ladny i do mnie przemawia. A moze po prostu sie wczulam w sytuacje? Podoba mi sie, o! ![]() Chociaz glownie za koniec... Kojarzy mi sie z wierszem Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej, tylko cos sie ze soba nie zgadzacie ![]() |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Chaotycznie,niespójnie,bezkonceptowo.
Brak mu orginalnego spoosobu napisania o nieorginalnej rzeczy. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Słaby wiersz. Pisany chyba po to, żeby się jakoś tam wyładować, a nie po to, żeby napisać wiersz. Musisz całkiem inaczej, wszystko inaczej, od nowa. Nie wiem czy masz talent czy nie, bo to wogóle nie jest nawet próbka czegokolwiek.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Nie podoba mi się. Treść przedstawiona bardzo banalnie, forma pewnie gdzieś została w samochodzie. Ogólnie rzecz biorąc - nie ma na czym oka zawiesić. Przykro mi.
-------------------- |
moniczka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Powiem ze mi tez sie nie za bardzo podoba, jakis taki niewciagajacy czy cos
-------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
A dla mnie niestety jest po porstu wyprany z emocjii... Nie widzę w nim nic poruszającego ... niestety...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:06 |