Jesień
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Jesień
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pochorowaliśmy wszyscy się
Obłożnie na jesień Napisałbym więcej, ale boję się Nagłego napadu uniesień z powielacza gorączka potem czoło zrasza pijana wena co rusz ogłasza strofy nie warte łupinki kasztana Chciałbym być partyzantem i w lesie paść, niech wicher moją pieśń poniesie tam, gdzie ukochana I niech żałuje, niech płacze, niech ma! A ja...? Ja? Chyba gorzej mi. Nie piszę już nic. Przynajmniej do zimy. Ten post był edytowany przez Katon: 03.10.2006 22:55 |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Piękne. Hm, jesienny brak weny... Czy raczej nadmiar "weny", pozwalającej produkować, jak to wspaniale określiłeś, "strofy nie warte łupiny kasztana"... Jesienna choroba wielu twórców.
Twój wiersz pachnie brązowymi liśćmi i ciepłem kończącego się lata. Innymi słowy, ma klimat. Gratuluję. Mnie chwyciło za serce. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Te rymy to tak specjalnie, prawda?
Nie poniósł mnie ten wiersz, choć momenty były całkiem niezłe. Twoje pióro, Katonie, to cenna rzecz. Masz coś w tych wierszydłach, że nawet jak się nie podobają, to się je ceni. -------------------- |
Illusion |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 08.04.2006 Skąd: z mamusi ^^ Płeć: Kobieta ![]() |
O_o
No i się zdziwiłam. Ładnie. Nawet bardzo. Takie to leciutkie i ciepłe, że aż chce się przeczytać jeszcze raz. I jeszcze. Podoba mi się pewnie też dlatego, że z reguły strasznie lubię jesienne wiersze. Prawie każde. QUOTE Ja? Chyba gorzej mi. Nie piszę już nic. Przynajmniej do zimy. Oj niee! ; ) -------------------- Chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna.
- A. Osiecka |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pewnie i nie =)
Ja nie zawsze spełniam obietnice jakie składam jako podmiot liryczny... A rymy to tak specjalnie. To taki lekki wiersz. Na uspokojenie. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja to zawsze powtarzam, ze wszyscy chorują na jesieni.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:14 |