Valkiria-tytuł Nie Równy Treści
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Valkiria-tytuł Nie Równy Treści
TomyIommi |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 10.09.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Znowu uciekam gdzieś
Chowając swoją twarz, Nie mogę tego znieść Ze jestem sam Tak bardzo bojąc się Wyciągam swoją dłoń Chowam uczucia swe I nie ma mnie Pomóż mi stąd uciec Wskaż mi inna drogę Bo zgubiłem się już W labiryncie myśli moich Ja za każdym razem Idę inną drogą Korytarze wąskie Zaraz mnie pochłoną Światła w tunelu blask Niemal oślepił mnie, A starożytny ptak Wydziobał oczy me Po omacku błądząc Znalazłem rękę Twą Proszę wyprowadź mnie, Chcę uciec stąd Ot, taki sobie tekst pod rockową nutę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ambiwalentnie. Strasznie banałem zapodajesz. Ale robisz to dość sprawnie i jako tekst piosenki to się broni. Przy dobrej muzyce.
|
TomyIommi |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 10.09.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Właściwie 3/4 calej mojej twórczosci to teksty utworow. Pisząc je, głównie zwracam uwagę na to, by tekst można było gładko wyśpiewać/wykrzyczeć (niepotrzebne skreślić) do mikrofonu. NIechciałbym też, żeby to było jakieś tam coś, aby do rymu, nie zawsze może mi wychodzi, ale próbuję. Pozdrawiam
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A wykrzykujesz/wyśpiewujesz, czy tworzysz niejako hipotetycznie?
|
TomyIommi |
![]()
|
Wykrzykuję/wyśpiewuję (coś w stylu Romana Kastrzewskiego) i dogrywam na gitarze, czesto jest tak, że najpierw mam muzykę potem tekst, a właściwie tak było jak jeszcze istniała kapela, teraz jedynie w domu po cichu przy wyłączonym piecu...
|
Katon |
![]()
|
Oj, tak samemu to smutno. Szukaj nowej kapeli. A najlepiej najpierw nowych idoli =)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:20 |