***, pierwszy raz na biało
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
***, pierwszy raz na biało
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Tak. Napisałam to parę tygodni temu w wersji eksperymentalnej, bo jeszcze nigdy nie pisałam wyrzeknąwszy się rymów.;/
*** Zapadł zmrok. Z pudełka wypadło kilka gwiazd. Bardzo. Bardzo chcę pisać. W imię Ojca i Syna i Ducha. I Matki. Bardzo dawno się Już nie modliłam Wysoki Sądzie. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
piękne.
-------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Wyrzekanie się rymów czasem robi dobrze
![]() -------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Nic wiecej nie mozna powiedzieć... piekne nie sliczne... Zauroczyło mnie...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Łał.A ja byłam pewna, ze to najgorsze badziewie, które wyszło spod mojego pióra, w przeciągu roku.Mi jets on bliski, ale myślałam, że nikt z Was nie zrozumie.
Pierwsze wersy miały być banalne-moze nie wyszło, tak jak powinno. ![]() Łi.Dzięki:) |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może i jestem zaszyfladkowany w w dziale 'Zgryw', ale mam pewną wrażliwość i Twój wiersz właśnie ją pobudził. Pdoba mi się. Bardzo
-------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Lubie to forum, bo sa tu ludzie ktorzy doceniaja takie wiersze, ktore inni, a poetyccy (?) odrzuciliby od siebie. Bardzo mi sie podoba Twoj wiersz. Jest jednym z tych, ktore naleza do kazdego po trochu chyba
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:08 |