Taki, Taka, Takie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Taki, Taka, Takie
WildThing |
![]() ![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taka czarna noc
Jak taka czarna kawa Takiej czarnej kawy Pić w nocy nie wypada Czerwone tanie wino Jak czerwone serce Gdy serca mi brakuje Nie pije wina więcej Taki smutny pies Jak taka smutna jesień Jesienny smutny dzień Jak mały smutny piesek Ten post był edytowany przez WildThing: 08.10.2006 22:26 -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
taka wyliczanka
za bardzo mnie nie łechce gdy serca mi brakuje wypijam wina więcej -------------------- ![]() ha! |
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to miała być parodia, czy podpowiedź nowej zwrotki?
![]() -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Czekałam na zmyślną poitę i się nie doczekałam. Wyliczanka sama w sobie, choć jest zgrabna, szybko nuży, nawet jeśli są tego 3 zwrotki.
-------------------- |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się podoba.Można sobie dopisywać pointy.
Takie....akuratowo-osieckowe:) ![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A mi brak pointy doskwiera boleśnie. A nie lubię sie rozczarowywać na koniec, więc nie. Nie podoba mi się.
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Czuje się źle po tym... Nie dokończone jak na mnie.. Bez przesłania niczego...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
WildThing |
![]()
|
Wierszyk ten nie ma pointy, gdyż zjadł ją mały, smutny piesek ;p
-------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
należało więc o tym napisać, wtedy mielibyśmy ładne zakończenie, a tak to tylko wyliczanka
![]() -------------------- ![]() ha! |
Malamanda |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 28.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Mi się podoba i nawet da się to zaśpiewać(próbawałam
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:06 |