Jesiennik
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Jesiennik
Illusion |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 08.04.2006 Skąd: z mamusi ^^ Płeć: Kobieta ![]() |
/
/ / / Ten post był edytowany przez Illusion: 09.01.2015 01:56 -------------------- Chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna.
- A. Osiecka |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
wiersz o użytkownikach magiczne.pl
![]() ładnie, bo jesiennie -------------------- ![]() ha! |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Ach, na szczęscie znowu znalazłam tę delikatność, subtelność, jakiej nie mogłam doszukać się w Twoim ostatnim wierszu.
Brakuje mi tylko jakiejś ważniejszej pointy. Pozdrawiam. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
za dużo mi jesieni.
nie dość, że szaleje za oknem? lubię tę porę roku, ale jeśli zacznie mnie otaczać jej zadumana filozofia i uległość poetów na jedyne jesienne spojrzenie na świat nie bedzie mi się to podobać. oj nie. wiersz dobry. -------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Tak to prawda ostatnio jej dużo ale mi się jeszcze ni przejadła... Znajduję tu ulotność... Jest ładny lecz nie piękny czegos mi w nim brakuje...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne
![]() ![]() Zresztą, Poezja, po miesiącach bezruchu, całkiem nieźle nam prosperuje, prawda? Cieszy mnie to. Bardzo. Nie było tu takiego ruchu od najazdu Aluminiowych XD -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Faktycznie. To chyba ta jesień. Jednak. To zawsze działa, chociażby się każdy zarzekał, że nie =)
|
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem ,nie wiem, nie wiem... dlaczego to mi się kojarzy z sektą?
Tacy umeczeni ci chodzący jacyś, ciężko to określić. Ale cóż... kto mnie zna, wie, że nie jestem do końca normalny i czasem mam dziwaczne skojarzenia... Ale wiersz - dobra robota. Pozdrawiam! -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:23 |