Korale
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Korale
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Widziałam dzis korale
Kolorowe i czarne Które ty mi dajesz? Które pokazujesz? Róź czy biel? Zieleń czy czerń? To już nieważne Wszystko przemija Te korale już wiem... One... Zmieniają kolory... -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
masz coś do powiedzenia
ale robisz to bardzo jeszcze nieporadnie. widzę, że starasz się używać poezji i dobrze. powodzenia -------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Dziękuje
![]() Wiesz pisze od 4 klasy podstawówki ale wstydziłam się to komukolwiek pokazywać i myślę że to xle bo nikt mi nie poprwiał ani nie wytykał błędów... Dlatego teraz się odważyłam.. ![]() -------------------- Luke I'm your father!!!
|
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Podoba mi się. Zwłaszcza końcowe wersy i pointa.
Myślę, że w porzadku. (no, chyba, że się nie znam) -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Nie podoba mi się forma wykonania, ale pomysł bardzo dobry, możnaby go jeszcze jakoś rozwinąć, ozdobić, dodać wierszowi szczególików, pobłysku i polotu i byłoby bardzo ładnie. Trzymam kciuki.
Wierszy nie trzeba się wstydzić pokazywać. Choć jak ja bym miała je pokazać jakiemuś "osobistemu znajomemu", to chyba bym dostała gęsiej skórki i potu na czole ![]() ![]() -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A ja nie rozumiem pomysłu. A wykonanie niestety słabe. Ale rokujące. Zacznij rymować. To Cię ocali. Nie każdemu rymy służą, ale Tobie posłużą bez dwóch zdań.
|
Malamanda |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 28.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Kojarzy mi się z życiem. Tak jak te korale, życie również ciągle się zmienia i raz jest lepsze, szczęśliwsze, weselsze, jak kolorowe barwy, a niekiedy czarne, smutne, oraz pomure. Wiersz jest bardzo dobry i daje dużo do myślenia.
Ten post był edytowany przez Malamanda: 16.10.2006 14:59 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:34 |