Piosenka Pół-polityczna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Piosenka Pół-polityczna
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hektolitry atramentu
Przelane na blat ławki Radosna twórczoś miłej Szalonej nastolatki Pończochy w paski żółte, różowe, fioletowe; Jedną nogą w gipsie -drugą prawie w grobie Fantazje i marzenia O pokoju i wolności Widzine przez pryzmat Prawa i Sprawiedliwości Ten post był edytowany przez WildThing: 10.10.2006 20:43 -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Jej to jest naprawdę świetne... Pisz muzykę ale już!! I potem mi wyslij... XD
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
naprawde fajne :d
ale jeszcze kilka takich pol-politycznych tekstow i bedziemy Ci paczki do pierdla wysylac :P -------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Ale będziemy go wspierać... XP
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzięki. Mam nadzieję, że trafię do celi z Jurkiem Kilerem, bo inni pensjonariusze ZK nie są chyba zbyt życzliwi. Najgorsze jest jednak to, że zawsze nowy się schyla po mydło pod prysznicem... Fuj! Nawet mi się zrobiło nieswojo
Ten post był edytowany przez WildThing: 10.10.2006 20:53 -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
maja zamontowac podajniki z mydlem w plynie :P
-------------------- |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Hm, przy takiej okazji przypomina mi sie spor estieja i emoticonki z jednego z jej opowiadan... Hm.
Tekst mi sie podoba, chociaz po paczatku sie spodziewalam czegos innego. A tutaj prosze, zjadliwosc i ironia, ktora uwielbiam ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
buahahaha
![]() od dziś jestem Twoją fanką ![]() -------------------- ![]() ha! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Piękne!
I ja też mam nogę w gipsie ^^ odbieram to osobiście ;P Bardzo mi się podobają te Twoje wiersze... -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A ja jestem miłośnik reżimu. Przynajmniej tak się ostatnio mówi na tych, którzy nie uważają, że polska demokracja jest zagrożona. A wiersz jest bardzo fajny, poza ostatnią zwrotką właśnie. Bo gubi rytm i gubi sens. Ucieka gdzieś ta fajna nastolatka i dostajemy łup-przez-oczy zaangażowaną pointą. Która nie ma w sobie wdzięku żadnego. Ale wiecie. Ja jestem faszysta. Powtarzam raz jeszcze - masz talent. Dawno się tu taki nie objawił =)
|
Malamanda |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 28.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Wow, to jest piękne i na dodatek się rymuje. Uwielbiam rymowane wiersze i nie zgadzam się z Katonem. Ja tu widzę sens do samego końca.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 04:57 |