Mysli Schizofreniczki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mysli Schizofreniczki
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Kochanie znowu Cię widzę
Wszyscy dziwnie na mnie patrza Gdy do ciebie mówie... Dlaczego czemu mnie nie rozumieją?? Są głusi i ślepi Błądzą jak dzieci we mgle Czują się bogami Myślą, że mogą wszystko A nic nie mogą Kochanie... Co by było warte życie... Gdybym ciebie nie widziała? Ciebie i twojego życia... Ty mi pokazałeś prawdziwy świat... Teraz już wiem... Ludzie są okrutni... niczym sępy rozrywaja moje serce... Ale nie martw się wytrwam... Z tobą... -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Czy Ty to czujesz?
Bo mam wrażenie, że pomyslalas: Ok, teraz mam ochote napisac wiersz o schizofreniczce. Troszke jak dla mnie zbyt doslownie. I nie moze nie kojarzyc mi sie ze "sssskarbem" z Wladcy Pierscieni ![]() Nieznosze trzykropka. Kiedys go uwielbialam, ale teraz, szczegolnie w nadmiarze, mnie denerwuje. A teraz pozytywy: Przeczytalam twoje cztery wiersze chyba najbardziej podobal mi sie 'Kryminalista' za rymy, bo jednak one troche daja, nawet jesli niektore troszke kwadratowe i ten, coz, chyba mam slabosc do dialogo-monologow. A najlepszy wers z twoich wierszy? Wedlug mnie "boso" z Rewolucji. Nadaje calemu utoworowi inny ton. Podoba mi sie ![]() Niestety Propaganda w ogole do mnie nie przemawia. Ten post był edytowany przez Rookwood: 13.10.2006 19:38 |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Dzieki za krytykę... Jest konstruktywna i wiem co w przyszłości zmienic
![]() -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Hej, tylko nie polegaj za bardzo na moim zdaniu, bo przeciez zaden ze mnie krytyk, dopiero sie wdrazam w pisanie
![]() |
Kara |
![]()
|
Ale jest to szczere co mi napisałaś i ja to sobie cenie... :]
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
"Słuchaj dziewczyno. Ona nie słucha."
Poplątane. Zbyt w prost. Nie czuję w tym wierszu ciebie, tylko chaotyczną gonitwę uszeregowanych stwierdzeń. I nie widzę tu schozofrenii. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:29 |