Mój Generał
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mój Generał
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
On który mnie kocha poszedł na wojnę
Nie dzwoni i nie pisze z frontu W snach tylko bywa i mówi że kocha Że jestem dobra jak słodka bułka Że śpi w okopach zimnych jak me dłonie W ustach ma ziemię a we włosach błoto Nie tęskni - czeka aż umrę i skończy się wojna. Ten post był edytowany przez Lilith: 18.10.2006 18:40 -------------------- ![]() ha! |
Malamanda |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 28.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo dobre, tylko zbyt dosłowne. I takie przgnębiające, ale to dobrze, bo takie chyba miało być.
|
moniczka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne tylko ta bulka tak nie bardzo mi pasuje
-------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo mi się podoba. I bułka też mi pasuje.
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak, tak.
bułka absolutnie na miejscu. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wogóle świetny jest ten wiersz. Ani nie dosłowny, ani nie umowny. I przejmujący. Nie rozumiem czemu nigdy swoich wierszy żeś nie chciała pokazywać.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Lilith, poczytałam sobie Twoją sygnaturkę. Kiedy byłaś w 3mieście? Widziałyśmy się? Czy mi się już znajomi mylą?...
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:44 |