Moje Wiersze
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moje Wiersze
Vredota |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 16.12.2005 ![]() |
Jednego moge być pewna - sprawiedliwej krytyki i głównie dlatego wklejam. Pozdrawiam.
W szarej chmurze szarpię zmysły by wycisnąć choć trochę liryzmu by słowa ubrać w myśli splamione rutyną dnia powszedniego świat szepcze mi do ucha że starzeję się nieproporcjonalnie szybko a organy nie są w stanie funkcjonować powietrzem zwisam swobodnie wyprana ze zbędnych słów i gestów odzywając się tylko kiedy trzeba oddać krew dziecku które ma jeszcze swoje małe marzenia Kroczę w pustce otwieram szeroko oczy może zobaczę błysk flesza i przez chwile bezkarnie się uśmiechnę Panie zwątpiłam czy jeszcze tu jestem? (wbrew pozorom nie jest to aż tak oczywiste) W czerwonym zeszycie nie opiszę nigdy jak wspaniale było mi być kochaną policzków nie splamię szkarłatem strzelając na boki rozognionym spojrzeniem które paradoksalnie pachnie jak fiołki nieśmiałe w dotyku Teraz już nawet nie wiem czy to źle człowiek potrafi wmawiać sobie wiele rzeczy Wolę myśleć że moje dzieci będa miały cieplejsze sny Czasami zazdrość może przerodzić się w pokłady altruzimu Zastawiam sobie myśli meblami, które są już przecież stare, farba odpryska na wszystkie strony wyśmienicie za to odbijają echo nienapisanych wierszy Minie jeszcze dużo czasu zanim pokocham ten stan. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ciężkie i wcale nie chodzi tu o tematykę. Słowa nie płyną, utykają jak w grudzie, w lepkim błocie. I jest tu kilka ładnych sformułowań, ale to wszystko jednak usypia, jak zbyt wydumany film.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:34 |