Miłość, Just like a poem
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Miłość, Just like a poem
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
Gdy światła zgasną,
a zostaniesz tylko Ty, wspólne marzenia zasną, zaśniemy również my. Pocałunkiem zbudzony, ujrzysz me nagie ciało, nie będziesz znudzony, bo ciągle Ci mało. Miłość, piękne słowo, przez wielu znane, odradza się na nowo, od nowa zaspokajane. Written by Nesta. -------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pierwsza zwrotka zwiastowała jakąś miłą, słodką miniaturkę. Niestety, zwrotka numer dwa jest tragikomiczna, a zwrotka numer trzy tandetna. Ale coś tam umiesz. Tylko nie rypaj tak banałami...
|
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
Ja przecież wcale nie twierdzę, że umiem świetnie pisać wiersze, albo w ogóle, że umiem. ;p Czasami coś tam wyjdzie, a czasami nie^^
-------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE ujrzysz me nagie ciało, nie będziesz znudzony, bo ciągle Ci mało. ![]() Położyło mnie. Genialne. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Kojarzy mi się z tekastami do współczesnych polskich piosenek ze szczytów listy przebojów. To nie jest komplement.
A jednocześnie, nie mogę zaliczyć tego wiersza do tych "złych". Hmmm. Więc chyba, skoro już większośc tekstu wywietrzała mi z głowy, przypiszę go po prostu do grupy, która przychodzi i odchodzi nie zostawiając po sobie śladu. Próbuj dalej. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:48 |