Do M.s.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Do M.s.
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Widziałem jak Twoje oczy
Wypadły na nocny stolik I rozlały się błękitem Po podłodze Z Twoich kasztanowych loków Wzbiły się kruki I odleciały tworząc Niesymetryczny klucz To Cię nie boli Mnie też nie Już teraz... Nie powinno mnie to obchodzić A jednak... Ten post był edytowany przez WildThing: 22.10.2006 20:47 -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
inny WildThing
a tak samo przyjemny w odbiorze -------------------- ![]() ha! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Pierwsze dwie strofki całkiem ładne. Dwie ostatnie mnie nie przekonały. Jakieś takie... banalne są. Ogółem: dobre, ale bez zachwytów.
(ja muszę sobie jakieś nowe zwroty w komentarzahc opracowac, bo te jakieś już zużyte mocno są... ![]() Bardzo fajnie, że próbujesz innych form. Ja rzadko mam na to odwagę. Gratulacje. -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ogólnie mi się podobało, tylko wypadające na nocny stolik oczy wydały mi się zbyt dosłowne. Dla równowagi, zwrotka o krukach jest bardzo dobra. Może i wiersz nie jest wybitny, ale dobry. A to też się liczy, prawda?
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:33 |