Złoto I Purpura
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Złoto I Purpura
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Zabawa. Absurdalna zgoła.
Koronowałem się dziś na cesarza Imperium, bo cesarzom się zwykle nie zdarza delirium. Ciężar diademu na skroniach jak alarm przypomina - pamiętaj, nie możesz się zalać! Na ramiona płaszcz nałożę, taki płaszcz się wszak nie może pobrudzić, zarzygać i zniszczyć... Kłaniajcie się wszyscy! Bo mą dziedzinę (choć mała) otacza majestat i chwała, bo przecież od dzisiaj się stała Cesarstwem. Władców Los bywa trudny. Ja nie piję już wódki - ba! Niech wódka popadnie w niełaskę! Ten post był edytowany przez Katon: 24.10.2006 11:35 |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się podoba.
Takie...mojoprzyjacielowate jakieś. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
egotyczne i egocentryczne
a o nie piciu wódki to można piosenke napisać -------------------- ![]() ha! |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
czy to w akcie desperacji
po kilku tygodniach separacji z tym trunkiem? =) ostatnio stosujesz dowolną formę i poczynasz sobie bardzo śmiało, ale przeszkadza mi 'rozwiązłość' tekstu i nawiasy lekko drażnią. podoba mi się podniosły styl, którym doskonale operujesz, ale uważaj, bo przesadzisz i będzie nudno. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
To tylko zabawa.
Ciagle nie widzę związku między zabawą w cesarza a niepiciem. Ot, napisałem. Ale argumentu o nieprzystawalności wódki do poezji (czy tak odwrotnie) naprawdę nie rozumiem. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
nie to miałam na myśli
piosenke napisz o to mi chodzi -------------------- ![]() ha! |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Pomysł niby dobry... Ale jakieś to takie nieskładne, utykające, jakby pisanie tego zupełnie Ci nie szło. Stać Cię na więcej, Katonie. Na dużo więcej.
-------------------- |
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
Ogólnie wiersz ładny, ale lekko irytują mnie te nawiasy...
Pozdrawiam. -------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Cos w sobie ma niewatpliwie, taki maly teatrzyk absurdu, tylko, ze dla mnie poezja ma plynac i tak jest w twoich wierszach... Tylko ten jakos mi zaczal troche utykac.
A nawiasy mi jak najbardziej pasuja. Caly wiersz jest w pogodnym nastroju, a one sprawiaja fajne wrazenie szeptu? dopowiedzenia? Jakby ktos wystawil glowe zza kurtyny. |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Czyli coś co Katonowi u Sapkowskiego przeszkadza
![]() -------------------- Luke I'm your father!!!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:55 |