Ja Też Chce Coś Pokazać :d, czyli garść moich bazgrołów
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ja Też Chce Coś Pokazać :d, czyli garść moich bazgrołów
Too-tiki |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 18.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
|
nightingale |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 20.08.2006 Skąd: gdynia Płeć: Kobieta ![]() |
hmmm mysle ze akurat w tym obrazku nie ma dysproporcji mysle ze jest super...zreszta ty wiesz:P
to swiatelko fajnie wyszlo polecam "koraline" swietna ksiazka ![]() |
moniczka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Mi tez sie bardzo podoba, naprawde:)
-------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
kojarzy mi sie z Emily The Strange
fajne, pokaż więcej ![]() -------------------- ![]() ha! |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Prawda?? Wręcz taki sam styl!!! Wzorowałas się na tym??
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Too-tiki |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 18.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
hm w sumie emily podobała mi się - prosta kreska, mało kolorów a wyglądało fajnie i może trochę podświadomie się na tym wzorowałam ....
lubię porysowac czasem w taki sposób i stąd to podobieństwo ![]() |
nightingale |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 20.08.2006 Skąd: gdynia Płeć: Kobieta ![]() |
....a mi sie wydaje ze ta praca powstala wczesniej niz sie zaczelas interesowac emily strange.....ale moge sie mylic..... mi jakos tak nie zabardzo ja przypomina
|
Somei |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Gdynia (taki cmentarz w centrum) Płeć: Kobieta ![]() |
Hehehe, aj nawet nie wiem kim ona jest, ale bardzo podoba mi się ta praca, chciaż zrobilabym trochę wieksze ręce, ale tylko trochę...
Pozdrawiam :* -------------------- -=> Jestem nędzarzem posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twoich stóp, stąpaj lekko gdyż stąpasz po moich marzeniach -=> Ludzie są jak kwiaty - 8 miliardów narcyzów -=> Uwierze w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne -=> Moje serduszko toczyło się drogą, a ty je podniosłeś i zostało z tobą |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:13 |