Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Telewizor
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
Rookwood
...
PrZeMeK Z.
Niespecjalnie przypadł mi do gustu. Dość niejasny, co byłoby mniej uciążliwe, gdybyś nadrabiała to formą, czyli "pięknosłowiem". Tutaj wręcz przeciwnie, pisałaś językiem dość zwyczajnym. W rezultacie nie zachwyciło mnie. Niestety.
Kurczę, nie lubię krytykować. Źle się wtedy czuję. dry.gif
Rookwood
W takim razie bede pisala wiecej kiepskich wierszy, zeby sprawiac, zeby lubie czuli sie zle, tak, to moja przyzlosc, zolzowatosc, hihi biggrin.gif
Avadakedaver
takie sobie jest. niby oryginalne, i jakieś niby fajne... niby nie fajne...
jutro pewnie zapomne że go czytałem.
Katon
O całe eony słabsze od wspaniałego "Trzepaka". Nierówna z Ciebie poetka.
Hagrid
Ciekawi mnie, jak intepretowano by ten wiersz w szkole w duchu "Co poetka miała na myśli?", pewnie wymyślano by cos o współeczeności mediach itp. Rozwodzono by sie nad motywem lustra weneckiego jako literackiej aluzji do Big Brothera.
Lilith
nienawidziłam tej części lekcji
mordowanie wierszy
zazwyczaj milczałam
Hagrid
Ja nie miałem do tego awersji, moje teorie niczego nie zniszczą, i tak każdy miał swoją. Część wierszy z kolei pełniła rolę manifestów lub odnosiła się do ważnych wydarzeń politycznych i społecznych epoki wiec interpretacje bywały rozwijające.
Katon
Ja lubiłem tą część lekcji, bo u nas była troszkę nadęta i śmieszna. Można było szukać granicy absurdu i złośliwości i przekraczać ją patrząc nauczycielce w oczy. No i szydzić z innych. Ewa, pamiętasz może interpretacje Kapi?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.