Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Dramat Egzystencyjny
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
Avadakedaver
Swetrów w serek nie lubię
Szkoły nie lubię
jak dziecko

Czesać się lubię
Niańczyć nie lubię
Sam nie wiem czy lubię Osiecką

spać bardzo lubię
grać w karty lubię.

może i to jest zboczenie,
lecz czy sweter w serek
w przyszłości będzie miał jakieś znaczenie?

może i to kiepsko wygląda, ale jak ja sam to sobie czytam, to jest rytm i to całkeim fajny.
Katon
Ba! Rewelacja! Kapitalny pod każdym względem. Jeden z Twoich najlepszych. Świetny.
barfso
Nie, żeby jakieś umniejszanie Twoich dotychczasowych wierszy, ale ten ma wysoki poziom jak nigdy. smile.gif
Super! Świetny wiersz, przyjemnie się go czyta i ogólnie megaplus. Świetnie się czyta może nie ze względu na rytm, bo nie jest idealny, chociaż nie denerwuje, ale czuje się łatwość przy czytaniu, że można by czytać w nieskończoność. A i tu świetna robota, bo długość też jest w sam raz.
PrZeMeK Z.
Fajny! smile.gif Zgadzam się, że jeden z Twoich najlepszych. Wreszcie powiedziałeś coś ciekawego i to ciekawie. A wers o Osieckiej wspaniały i idealnie pasujący.

Tylko ten sweterek w serek, nie wiem czy słusznie, kojarzy mi się z Kononowiczem. cheess.gif
Avadakedaver
o ja tej. myślałem, że dostanę za to jakąś megazjebę, a tu takie pochwały, cieszę się i dziękuję.
A sweter w serek akurat mialem na sobie. nie lubię sweterków w serek, bo wyglądają niefajnie, jak dla mnie.
barfso
Dla mnie też.
Satania
ładny . i ciekawy .
Rookwood
A ja lubie sweterki w serek. Ale twoj wiersz tez. Ogromnie.
MaryStebbins
nie lubię sweterków w serek, bo wyglądają niefajnie, jak dla mnie.

Dla mnie też.

Idioci.
Dobre, juhu, hej ha.Serio, serio.
Avadakedaver
oko snajpera wink2.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.