Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: I Ty.
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
Rookwood
...
Avadakedaver
takie miłe. bez wariacji, ale podoba się.
Satania
bardzo fajne biggrin.gif
Biało-Czarna
hmm... interesujące
Rookwood
Nieznosze. Jednoslownych. Komentarzy. Nawet nie znam waszych gustów, zeby wiedziec o co chodzi (Satania i Bialo-czarna). I w ten sposob nie wiem nic.
Satania
podoba mi sie sposób w jaki piszesz . taki beztroski .chyba jestes szcześliwy . no poprostu starsznie mi sie takie cos podoba ! biggrin.gif
Lilith
ej no, bez przesady, czasem sie po prostu podoba i już.
no a ten mi sie nie podoba.
poza sernikiem, który bardzo lubię, ale własnie ze skórką pomarańczową i w polewie czekoladowej.
Satania
rozumiem że nie lubisz jednosłownych komentarzy ale czasem nie potrafimy opisac dlaczego nam sie cos podoba . poprostu jest ładne . tongue.gif:D
rhiamona
I w ten sposob nie wiem nic.

Wiesz że im się podoba smile.gif

Mi też, niektóre twoje wersy są... (szukam słowa) intrygujące?
najbardziej te skórki pomarańczy
niepasuje mi tylko ta "nieawanturność" sama nie wiem dlaczego.
mój komentarz też nie jest zbyt długi blush.gif
Pozdrawiam
Rookwood
Alez rozumiem ladnosc. Jednakze ladnie z ust czlowieka wielbiace kicz i bezsens, tragedie poetycka nie bedzie chyba komplementem, prawda? I tylko o to mi chodzi. I dziekuje za wyjasnienie smile.gif

Rhiamona - hej, nie jestem czepialska, tylko tak po prostu ladne i fajne mnie denerwuje.
LilienSnape
ech ... podoba mi się . nie wiem dlaczego, ale tak jakoś do mnie trafiłxD
MaryStebbins
E.Sernik joł, ale reszta nie do konća.Wiesz, wszystko by było do przełknięcia, gdyby nie to na końcu, bo mimo wszystko, mało to odkrywcze.
Jestem przeciw.
Weź ten sernik i wrzuć go gdzieś indziej.
Satania
a mnie się właśnie sernik podoba biggrin.gif
barfso
Podoba mi się. Też powiem, że nie jakieś wielce odkrywcze, ale fajne. A sernik to już w ogóle klasą pod "Trzepak" podchodzi. wink2.gif
Sihaja
Ładne, ale na kolana nie wali. Takie, ot. I tytułem zdradziłaś puentę, fe, nieładnie.
Thyme Lady
Mnie jakoś nie podchodzi. Taka wyliczanka. Nie, żebym nie lubiła z natury wszystkich wyliczanek, tylko... Nie mam uzasadnienia. Czytam- nie pasuje. Ale pomysł fajny. Dla mnie- rozbudować!
WildThing
Ale jak to? Sernik bez skórki pomarańczowej?
To chyba negatywne porównanie? Tak? A może... Może nie.
Ale i tak mi się podoba, jest po prostu... no po prostu jest dobre, no!

Ale sernik bez skórki pomarańczowej...
Rookwood
No i wlasnie to jest piekne biggrin.gif

Pozytywne jak najbardziej, bo skorka pomaranczowa mnie o mdlosci przyprawia.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.