Rookwood
04.02.2007 18:41
...
Avadakedaver
04.02.2007 18:58
takie miłe. bez wariacji, ale podoba się.
bardzo fajne
Biało-Czarna
04.02.2007 20:26
hmm... interesujące
Rookwood
04.02.2007 20:42
Nieznosze. Jednoslownych. Komentarzy. Nawet nie znam waszych gustów, zeby wiedziec o co chodzi (Satania i Bialo-czarna). I w ten sposob nie wiem nic.
podoba mi sie sposób w jaki piszesz . taki beztroski .chyba jestes szcześliwy . no poprostu starsznie mi sie takie cos podoba !
ej no, bez przesady, czasem sie po prostu podoba i już.
no a ten mi sie nie podoba.
poza sernikiem, który bardzo lubię, ale własnie ze skórką pomarańczową i w polewie czekoladowej.
rozumiem że nie lubisz jednosłownych komentarzy ale czasem nie potrafimy opisac dlaczego nam sie cos podoba . poprostu jest ładne .

:D
rhiamona
04.02.2007 20:54
I w ten sposob nie wiem nic.
Wiesz że im się podoba
Mi też, niektóre twoje wersy są... (szukam słowa) intrygujące?
najbardziej te skórki pomarańczy
niepasuje mi tylko ta "nieawanturność" sama nie wiem dlaczego.
mój komentarz też nie jest zbyt długi
Pozdrawiam
Rookwood
04.02.2007 20:55
Alez rozumiem ladnosc. Jednakze ladnie z ust czlowieka wielbiace kicz i bezsens, tragedie poetycka nie bedzie chyba komplementem, prawda? I tylko o to mi chodzi. I dziekuje za wyjasnienie

Rhiamona - hej, nie jestem czepialska, tylko tak po prostu ladne i fajne mnie denerwuje.
LilienSnape
05.02.2007 15:23
ech ... podoba mi się . nie wiem dlaczego, ale tak jakoś do mnie trafiłxD
MaryStebbins
05.02.2007 15:29
E.Sernik joł, ale reszta nie do konća.Wiesz, wszystko by było do przełknięcia, gdyby nie to na końcu, bo mimo wszystko, mało to odkrywcze.
Jestem przeciw.
Weź ten sernik i wrzuć go gdzieś indziej.
a mnie się właśnie sernik podoba
Podoba mi się. Też powiem, że nie jakieś wielce odkrywcze, ale fajne. A sernik to już w ogóle klasą pod "Trzepak" podchodzi.
Ładne, ale na kolana nie wali. Takie, ot. I tytułem zdradziłaś puentę, fe, nieładnie.
Thyme Lady
06.02.2007 12:48
Mnie jakoś nie podchodzi. Taka wyliczanka. Nie, żebym nie lubiła z natury wszystkich wyliczanek, tylko... Nie mam uzasadnienia. Czytam- nie pasuje. Ale pomysł fajny. Dla mnie- rozbudować!
WildThing
06.02.2007 20:56
Ale jak to? Sernik bez skórki pomarańczowej?
To chyba negatywne porównanie? Tak? A może... Może nie.
Ale i tak mi się podoba, jest po prostu... no po prostu jest dobre, no!
Ale sernik bez skórki pomarańczowej...
Rookwood
07.02.2007 21:08
No i wlasnie to jest piekne

Pozytywne jak najbardziej, bo skorka pomaranczowa mnie o mdlosci przyprawia.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę