Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Tytuły Sa Głupie
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
Rookwood
...
Albinka
4 zwrotka jest najfajniejsza!!

Kiedyś zostawialiśmy ślady
Na każdej opadłej gwiazdce śniegu.
Sama pamiętam, bo buty były suche
Nawet po długim śnieżnym biegu.

Ale tam nie ma ani jednego rymu, ale to sie nie liczy!!Jest jeden rym: Śniegu - Biegu!! Jea!! cheess.gif
MaryStebbins
Podoba mi się, bardzo, pointa, te ręce są świetne. Tylko szwankuje rym-raz jest, raz go nie ma, raz się zmienia..I w sumie pierwsza zwrotka najgorsza, nawet nie pod względem treści, a rymowo właśnie.

Bardzo ładnie się wyrobiłaś, kurczę; )
PrZeMeK Z.
Bardzo ładne, choć chwilami rytm szwankuje. I pierwsza zwrotka słabsza, choć nie słaba.
Bardzo przyjemna atmosfera wspomnień, jakaś radość, jakiś smutek, trochę tęsknoty... Tak to odebrałem. A to bardzo miłe uczucia. smile.gif
Thyme Lady
Może jestem w złym nastroju na takie temat, bo choć nie mam się czego czepić, nie umiem nic pochwalić. Przeczytam jeszcze raz jutro.
Albinka
QUOTE(Thyme Lady @ 10.02.2007 15:22)
Może jestem w złym nastroju na takie temat, bo choć nie mam się czego czepić, nie umiem nic pochwalić. Przeczytam jeszcze raz jutro.
*

Przeczytaj , bo jak napiszesz że ci sie nie podoba to będzie ... cheess.gif
barfso
I brawo! Świetny! Baardzo mi się spodobał. Zresztą, co ja się będę, wiesz, że potrafisz napisać bardzo dobry wiersz. I napisałaś. wink2.gif
Rookwood
Dzieki smile.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.