Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Dom
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
PrZeMeK Z.
[...]
Lilith
aaa, fajne, akurat myję żaluzje ;]
Katon
Bardzo udany wiersz. Żadnych uwag.
PrZeMeK Z.
Dziękuję.
Avadakedaver
też tak mam. Nie skupiam się na tym co mam robić, tylko myślęo przedmiocie. Dotykam go i sobie rozmyślam. Wpada mi wtedy do głowy pomysł na opowiadanie. Albo wiersz. Dostanę wenę i jest cudownie. Czasem wyobrażam sobie siebie w dziwnych sytacjach, kiedy muszę się sprawdzić, podać testowi moją wole, przełamać strach i takie tam. Póxniej wracam do domu z chęcią zrobienia czegoś niesamowitego. kładę się do łóżka wściekły na siebie, że wszystko mija mi pod nosem, że życie ucieka a ja nie mam tej odwagi którą sobie wymyśliłem że mam, ani tej siły woli o której myślałem, bo nawet nie mogę posprzątać tego je ba nego pokoju.
ech, smutne.
pewnie nie o to Ci chodziło.
PrZeMeK Z.
No raczej nie. Ale fajna interpretacja.

Też tak czasem mam. Z tym, że ja wolę obserować przedmioty. I rzadko, zdecydowanie za rzadko.
MaryStebbins
Świetny.Nie nabijam postów, po prostu nie chce mi się pisać banałów.
Lilith
tak mi się zdaje, że Twój najlepszy jak dotąd
hmmm
tak
Katarn90
Hm niektore momenty wydaja mi sie jakby na sile zagmatwane (nie wiem czy to odpowiednie slowo - chodzi o fragment z klonem i krzyzem) . Nie zalapalem tego typu poezji. Nie podoba mi sie. Ale skoro Katon mowi , ze jest dobrze, to jest dobrze.
Zeti
Cały ten utwór mogę opisać jednym słowem: ekstra
PrZeMeK Z.
Dziękuję za pochwały.

Katarn90 - przykro mi, że Ci się nie podobało. Ale mogę Cię zapewnić, że nic na siłę nie gmatwałem. W życiu nie napisałem niczego bardziej od serca i bez namysłu.
avalanche
podoba mi się. za to również, że uruchomił klapkę z pewnymi wspomnieniami wink2.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.