PrZeMeK Z.
04.04.2007 21:54
[...]
aaa, fajne, akurat myję żaluzje ;]
Bardzo udany wiersz. Żadnych uwag.
PrZeMeK Z.
04.04.2007 22:18
Dziękuję.
Avadakedaver
04.04.2007 22:44
też tak mam. Nie skupiam się na tym co mam robić, tylko myślęo przedmiocie. Dotykam go i sobie rozmyślam. Wpada mi wtedy do głowy pomysł na opowiadanie. Albo wiersz. Dostanę wenę i jest cudownie. Czasem wyobrażam sobie siebie w dziwnych sytacjach, kiedy muszę się sprawdzić, podać testowi moją wole, przełamać strach i takie tam. Póxniej wracam do domu z chęcią zrobienia czegoś niesamowitego. kładę się do łóżka wściekły na siebie, że wszystko mija mi pod nosem, że życie ucieka a ja nie mam tej odwagi którą sobie wymyśliłem że mam, ani tej siły woli o której myślałem, bo nawet nie mogę posprzątać tego
je ba nego pokoju.
ech, smutne.
pewnie nie o to Ci chodziło.
PrZeMeK Z.
04.04.2007 22:49
No raczej nie. Ale fajna interpretacja.
Też tak czasem mam. Z tym, że ja wolę obserować przedmioty. I rzadko, zdecydowanie za rzadko.
MaryStebbins
04.04.2007 23:03
Świetny.Nie nabijam postów, po prostu nie chce mi się pisać banałów.
tak mi się zdaje, że Twój najlepszy jak dotąd
hmmm
tak
Katarn90
07.04.2007 09:36
Hm niektore momenty wydaja mi sie jakby na sile zagmatwane (nie wiem czy to odpowiednie slowo - chodzi o fragment z klonem i krzyzem) . Nie zalapalem tego typu poezji. Nie podoba mi sie. Ale skoro Katon mowi , ze jest dobrze, to jest dobrze.
Cały ten utwór mogę opisać jednym słowem: ekstra
PrZeMeK Z.
07.04.2007 19:57
Dziękuję za pochwały.
Katarn90 - przykro mi, że Ci się nie podobało. Ale mogę Cię zapewnić, że nic na siłę nie gmatwałem. W życiu nie napisałem niczego bardziej od serca i bez namysłu.
avalanche
10.04.2007 22:26
podoba mi się. za to również, że uruchomił klapkę z pewnymi wspomnieniami
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę