Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Wyjazd
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
PrZeMeK Z.
Nierówny, wiem. Tak jakoś wyszło.
[...]
Avadakedaver
nieem oco chodzi. nie wiem czy mi sie podobało, bo nieem oco chodzi w tym dziele.
Przepraszam sad.gif
PrZeMeK Z.
Jak w tytule. Chodziło o wyjazd. O opuszczanie domu.
Sihaja
Pierwsza zwrotka bardzo, bardzo, ale potem jakoś siada. Może dlatego, że "drzwi, których nie masz" i "zasłony oczu" to coś, co w poezji dosyć mnie gryzie.
rhiamona
Nie podoba mi się. najbardziej chyba razi mnie te "całowanie sprzętu". I też jak dla mnie nie za bardzo wiadomo o co cho.
Katon
Bardzo dobry, ale pierwsza zwrotka tak odstaje na plus, że dwie pozostałe jawią się gorszymi niż są.
Zeti
Lepsze od Powrotu Ja czytam od tyłu tak jakby. Mi się druga zwrotka podoba. Ta środkowa, to skrajne raczej mniej.
Daga
bardziej to mnie ta pustułka razi, trwożliwa w dodatku. W ogóle druga zwrotka o niczym trochę.
A na końcu niby wszystko jest, ale czegoś brak. Dla mnie to trochę ucięte.
Ale ogólny wydźwięk dobry.
avalanche
jestem świeżo po przeczytaniu innego Twojego wiersza, mianowicie "powrót" i tak porównując oba, tamten bardziej na plus u mnie wyszedł wink2.gif mam podobne odczucia, jak komentujący, którzy wcześniej wyrazili ten osąd ode mnie, że w pierwszej jest coś przykuwającego uwagę, a potem to gdzieś umyka. no ale podsumowując może tak ogólnie, to trzeba stwierdzić, że talencik masz i dobrze ci idzie pisanie wierszy, oby tak dalej i pisz coraz lepiej, bo miło jest przeczytać Twoje wiersze. czuję, że będę spoglądać czasami do nich wink2.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.