Avadakedaver
23.06.2007 23:19
a więc. pięć sekund sławy większość z nas miała. na minuty to pewnie się nie przeliczało, no chyba że Katon.
Ja na przykład byłem dwa razy w telwizji, gdzieś tam se pomykałem, raz w gazecie była moja wypowiedź, no i teraz znowu, aż się musiałem pochwalić. o. proszę.
XDopiszcie swoje pięć sekund sławy, jeżeli takowe było.
w 3 klasie podstawówki wygrałam konkurs ortograficzny i napisali o tym w lokalnej gazecie=P
rozpoznała mnie nimfka :']
Avadakedaver
23.06.2007 23:56
a nimfka jest na was zła i się obraziła. bo jej powiedzieliście coś głupiego, złe kobiety. dlatego nie ma jej.
("ale nie ma ojca" - Krzysiu Kononowicz)
na mnie nie patrz, mnie tu pół roku nie było xp
Avadakedaver
24.06.2007 00:36
ja tam nie wiem.
ale masz brzydacki avatar. kolory popraw albo coś.
no uważaj bo zmienię avatar, bowiem tobie się nie podoba.
no dobra, spełniam marzenia.
ale więcej nie zmienię bo mi się ten podoba. jak cholerra.
jupi!
Avadakedaver
24.06.2007 01:15
no byłoby miło.
miałem dwie recenzje w niegdys wysokonakladowym pismie muzycznym.
[ale nie bede tu wrzucal, bo jeszcze ktos wytropi]
[poza tym srednie byly

]
Ludwisarz
24.06.2007 10:07
Miałem swoje 45 minut na antenie Polsatu.
Avadakedaver
24.06.2007 11:30
a ja jeszcze zapomniałem powiedziećź że uścisnąłem rękę wczoraj Krzywemu, ale to sie nie liczy chyba.
Ludwisarz
24.06.2007 14:34
Mam genialny pomysł.
Zgłośmy się do Familiady. Dziś nieśmiertelny Karol Strasburger w Familiadzie powiedział, że zgłosić może się nie tylko rodzina, ale także przyjaciele.
Jeśli nie chodzi o przyjaciół RODZINY, to w takim razie my stanowimy grupkę przyjaciół z magicznego forum o Harrym Potterze i możemy mieć swoje 30 minut sławy.
a potem będzie kicha jak nie będziesz potrafił wymienić rodzajów sera żółtego albo trafić co ankietowani robią tuż przed pójściem spać ;]
QUOTE(kitty @ 24.06.2007 14:00)
a potem będzie kicha jak nie będziesz potrafił wymienić rodzajów sera żółtego albo trafić co ankietowani robią tuż przed pójściem spać ;]
buahaha.
ja występowałam w tvnie w "mini playback show" dwa razy xD
była kiedyś telewizja wisła, czy cos takiego
i byl taki program 'twój problem, nasza głowa'
występowałam w tym programie, jako artystyczne dziecko, na wszystkie pytania odpowiadałam 'tak' oraz 'yyy...tak' i lepiłam z gliny twarz.
program trwał chyba 30 minut.
a teraz prowadząca tego programu prowadzi "fabrykę gry"? xD
Ewa, aż taka trauma to dla Ciebie była, że nigdy mi nie powiedziałaś =D? Pamiętam ten program...
Byłem raz w Młodzież Kontra z Lepperem. Ale się nie odezwałem, bo jakbym miał ochotę na rozmawianie z wieśniakiem to bym se z sąsiadem porozmawiał.
prowadząca tpng nazywa sią agnieszka wróblewska i chodzila do mojego liceum :>
moje 5 minut slawy? spektakle, ktore gralismy w Kolonii i to, ze potem ludzie do nas podchodzili i nam dziekowali. albo rozpoznawalnosc w calej szkole po innych spektaklach. i bycie gornickim w gimnazjum, co nagrala lokalna tv i puszczala przez miesiac w ramach przerywnika miedzy dziennikiem i programem proboszcza.
QUOTE(Katon @ 25.06.2007 08:57)
Ewa, aż taka trauma to dla Ciebie była, że nigdy mi nie powiedziałaś =D? Pamiętam ten program...
Byłem raz w Młodzież Kontra z Lepperem. Ale się nie odezwałem, bo jakbym miał ochotę na rozmawianie z wieśniakiem to bym se z sąsiadem porozmawiał.
nie no, nie az taka.
no ale chyba wszyscy, którzy mieszkają w Krakowie byli kiedys w tym programie.
i pamiętam Cie w Młodzież Kontra ;]
wszyscy się śmialiśmy, ze pierwszy raz sie nie odzywasz
Raz w gazecie lokalnej byłem, z zdjęciem. Kilka razy na zdjęciach w gazecie, bez podpisu, parę razy na VHS z jakichś uroczystości. W TV nie byłem.
kiedyś wystąpiłem w telewizji lokalnej i dałem wywiad o tym, że pojadę do czechosłowacji (chociaż już dawno było po podziale).
poza tym napisałem recenzję kilku płyt do studenckiej gazetki w szczecinie, ba nawet na jedną odpowiedź dostałem e-maila, żem cap i profan.
aaa przypomniało mi się! hahaha XD byłam razem z esterą i naną (które z tego grona kojarzy chyba tylko tymon) na okładce gazety studenckiej, a zdjęcie to reklamowało falkon. piękna reklama, zważywszy na to, że za sprawą oparcia się estery o mnie nastąpiło przesunięcie mojego dekoltu w stronę dolną.
nie ma to jak reklamować konwent czyimś bujnym dekoltem.
zdjęcie to ukazało się na okładce bez naszej wiedzy i myślałam, że umrę jak się zobaczyłam w pozie matki karmiącej wyeksponowana na widok braci studenckiej.
Moje pięć sekund sławy to występy z chórem, notki na ten temat w lokalnej prasie i nawet nagrane dwie płyty :]
No, ale to grupa ludzi, a nie solo...
Avadakedaver
26.06.2007 17:56
a mnie zna cała szkoła, bo co rok robię coś tak dziwnego (nie zawsze specjalnie) że inaczej nie idzie.
np moja żółta-oczojebna-kurtka. zimówka.
PrZeMeK Z.
26.06.2007 17:59
Wygrałem mistrzostwa województwa w zapasach w stylu wolnym i klasycznym, a moją walkę wyemitowała lokalna telewizja.
I jeszcze odczytali moje nazwisko w "Kawie czy herbacie", bo dostałem wyróznienie w jakimś tam konkursie na opowiadanie o Harrym Potterze.
Avadakedaver
26.06.2007 18:00
temu ostatniemu to sie nie dziwie.
QUOTE(Avadakedaver @ 26.06.2007 18:56)
np moja żółta-oczojebna-kurtka. zimówka.
ej ahmed tez ma taką!
Avadakedaver
26.06.2007 23:20
Ahmed! ty też jesteś popier***ny?!
ja was wszystkich roz*erdole

moze nie do konca w temacie ale wygrzebalem ostatnio
http://www.zhr.pl/mg/papierosystop/x3_wyro...djecie_xx15.htmdodam jeszcze co by bylo ciekawiej, ze jaram jak smok
a do tego robisz błędy ortograficzne ;p
edit: no dobra, dopiero teraz spojrzałam na rok.
A do mnie pisała pani redaktor z TVN'u odnośnie naszego ślubu, bo szukają par, które organizują nietypowy ślub.
a w czym wasz ślub będzie nietypowy i skąd pani redaktor się o nim dowiedziała? :D
no no no, ja tez jestem ciekawa
Jest taki portal z blogami ślubnymi. I ja tam piszę sobie. Widocznie robiąc ten reportaż, wertowała różne strony aż znalazła.
Nic narazie nie mówię, bo to secret. ;p
Jak się uda załatwić jedną z najważniejszych rzeczy - zgodę na przeprowadzenie ślubu poza USC, to reszta pójdzie jak z płatka. ;D
woha! zdradź nam ten secret! albo chociaż podaj linka ;]
A na linku nic nie ma takiego. (;
Ale prosz:
Blogi Slubne
PrZeMeK Z.
03.06.2008 21:29
Ha. Ja bym jednak wolał zwykły ślub. No, ale co kto lubi

Żądamy na forum obecności przyszłego męża, to zrobimy Wam ślub forumowy!
moze lepiej nie, jeden co byl sami wiecie, jak sie skonczyl
Jakby dobrze policzyć to i więcej by się znalazło...
cos przegapilam?
Przemku, my chcemy mieć normalny, kościelny ślub.
Ale chcemy udowodnić wszystkim tym, którzy uważają, że cywilny to jedynie 40 minut suchego i sztywengo, urzędowego języka, że tak wcale nie musi być i coraz więcej par się o tym przekonuje.
Więc wcale nie jest to takieś
Bóg-Wie-Co.

A mój narzeczony co do for, to nienawidzi ich. (;
Bo widzi, jak ja ciągle siedzę i mnie ciągle ochrzania, że tylko "
na tych swoich forach poje***ych siedzisz!"
PrZeMeK Z.
04.06.2008 13:25
Nie no, domyślam się, że chodziło Ci o nietypowy ślub cywilny

Ale dasz po ślubie kilka zdjęć albo chociaż jakąś relację, nie?
Zobaczę. : P
Narazie to tylko plany i marzenia, jak będzie zgoda, to będziemy starać się wdrożyć to w czyn. (:
owczarnia
04.06.2008 15:37
Ja mam chyba problemy ze zrozumieniem. To w końcu jaki to będzie ślub? Kościelny, cywilny, dwa osobno, oba w jednym?... Jak oba w jednym to konkordatowy, po grzyba Wam w takim razie pozwolenia z USC? A dwa osobno to chyba już dzisiaj ciężko? Czy nie?
Bloga przejrzałam i nic a nic mi się w łepetynie nie rozjaśniło, więc proszę o wytłumaczenie jak kozie na miedzy. Krowie znaczy. Na miedzy.
Robimy tylko cywilny. : )
Dlaczego ciężko? Czy ja wiem... Po prostu wszyscy uważają cywila, za jakieś zło i tandetę. A ja tak nie uważam i chcę to udowodnić.
Powiem coś, jak dostaniemy zgodę.
A tak to nie chcę się cieszyć na zapas. ; )
owczarnia
04.06.2008 17:31
To znaczy dwa osobno? Sądząc po tym, że wyżej pisałaś do Przemka o kościelnym? No właśnie jestem w szoku, że dają dwa osobno jeszcze. Taka biurokracja

!...
Ja tam nie uważam cywila za zło i tandetę, taki właśnie brałam i był to mój jedyny ślub. Każdy ma inne wyobrażenie tandety

.
Chodzi o to, owczarnio, że jakbyś teraz powiedziała ludziom, że mają wziąc sam cywilny, popatrzyliby na Ciebie dość "dziwnie".
Takie można odnieść wrażenie, jak dziewczyny piszą na różnych forach ślubnych.
PrZeMeK Z.
04.06.2008 20:27
Określenie "fora ślubne" z jakiegoś powodu mnie bawi
Dlaczego śmiesznie?
"forum magiczne"? ;>
oj Przemek, życia nie znasz, wszystko przed tobą jeszcze.
bridezilla oglądaliście?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę