Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Pomocy!
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
gosizm
Witam! Mam pewien mega problem ze swoja gra. Chodzi o to, ze kupilam gre HP i Kamien Filozoficzny orginalna ale uzywana i nie moge jej zainstalowac :/. Czy ktos moglby mi podeslac jakis installer do tej gry. Mam cala plyte, nawet pudelko z kodami tylko nie moge gry zainstalowac... a moze to wina plyty? Jesli ktos posiada taki installer to niech sie odezwie, a ja podam maila. Bylabym meeeeeeeeeeeeeeeeeeega wdzieczna za pomoc albo jakas podpowiedz.

PS Jesli taki temat juz byl i moderator zamierza przesunac go w inne miejsce to bardzo prosze o powiadomienie mnie w jakie miejsce zostal on przesuniety.

Z gory dzieki i pozdrawiam!
anagda
Jeśli masz orginałka, to w czym problem? Wkładasz płytę i klikasz ciągle dalej, dalej, dalej... Albo włazisz w Mój Komputer i w płytke na install czy tam setup...

Mam cala plyte

Wow. Ja jak kupiłam, to miałam tylko pół. I sie cholerstwo nie wiedzieć dlaczego nie chciało zainstalować... tongue.gif
Ale nie... Z całą nie powinno być problemu biggrin.gif
gosizm
Heh, dzieki za odpowiedz ale wiem jak sie instaluje plyty... problem w tym, ze ta po prostu nie chce sie zainstalowac. Kiedy wyswietla mi sie okienko Harry Potter, klikam w instaluj i ... NIC! Nie dziala.

Napisalam, ze mam cala plyte, zeby ktos nie posadzil mnie o sciaganie plyty z neta czy tym podobne...
anagda
Mam chyba dobry dzień, to napiszę wszystko po kolei, jak dla zupełnego lai... chciałam powiedzieć zupełnego początkującego...

1) wkładasz płytę do napędu
2) klikasz dwukrotnie w "mój komputer"
3) potem na ikonkę płyty (jak nie masz partycji na dysku, to zapewne będzie to jako dysk D)
4) albo ci się włączy to takie okienko jak to nazwałaś i bedziesz klikać "instaluj" a potem wszędzie dalej, dalej, dalej...
5) albo otworzy ci sie zawartość płyty (jak zwykły katalog na przykład)
6) wtedy szukasz sobie pliku "setup" albo "install". I klikasz w niego dwukrotnie i od razu sam instalator ci się włącza (bez tego okienka powitalnego z harrym, co sobie możesz wybrać co chcesz zrobić).

Jak nie idzie, znaczy, że masz zjechaną płytkę, albo napęd wink2.gif

Pozdrawiam
Anagda
gosizm
Ze Tobie chcialo sie to wszystko pisac! Matko kochana! W dodatku niepotrzebnie, bo (tak jak pisalam wyzej) umiem instalowac plyty wink2.gif, prosciej byloby po prostu napisac, ze mam zjechana plytke to by wszystko wyjasnialo i ... byloby mniej czytania tongue.gif.
anagda
...
em
lol.
owczarnia
No wiesz co, Anagda, wstydziłabyś się cheess.gif.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.