Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Fotografie Skaterin ;]
Magiczne Forum > Kultura > Galeria
Skaterin
No więc...
Tak temat trochę fotograficzny.
Wszystkie fotografie tu zamieszczone i wiecej mozna zobaczyc na www.fotografia.uk.pl , wiec jakby to kogos zainteresowalo to prosze bardzo.

Gitara na łóżku
Aktorka
Chańcza i Kapelusz
Cogito Ergo Sum
Postcard theme
Teatr Słowackiego inaczej

A to mój sprzęt foto
kkate
o takim sprzęcie to ja tylko marzę... *_*

hmm. niezłe, niezłe, aczkolwiek jakoś specjalnie mnie na kolana nie powaliły. świetnie się światło odbija we włosach tej dziewczyny - 'Aktorki'. taki klimacik ma. z tych zdjęć jeziora najlepsze chyba 'Cogito ergo sum', fajnie wyglądają zarys postaci i tego czegoś. bardzo podoba mi się oświetlenie na zdjęciu gitary, chociaż ja chyba jakoś inaczej bym ją ułożyła.

próbuj dalej, bo możesz stworzyć coś naprawdę ciekawego.

pozdrawiam smile.gif
Skaterin
Próbuje próbuje biggrin.gif Co do ulozenia gitary, chcialam przedstawic to dokladnie tak.
Gitara rowno na lozku.

hmmm...
a sprzet mam od marca. Sie ucze dopiero wink2.gif
Dzieki za opinie blush.gif
Teodora
Hańcza!!!

jeżeli chodzi o rzekę Hańcza lub jezioro Czarna Hańcza
Skaterin
nie.
Nie chodzi ani o to, ani o to
Chańcza
woj. Swietokrzyskie.
Nesta
Cudowne! najbardziej spodobał mi się 'Teatr Słowackiego inaczej'. taki... tajemniczy? i te zapalone latarnie - dodają uroku całemu obrazkowi.

a że właśnie jadłam nutellę, to daję ją na zachęte, by pokazać więcej swoich dzieł. (: nutella.gif
Skaterin
Dostalam nutelle!
*cieszy sie jak dziecko biggrin.gif*
a kilka jeszcze zdjec wysle, jak tylko sie dorwe do pendrive'a wink2.gif obiecuje.
hmmm...
a za latarnie przy teatrze nie dziekuj mnie, tylko zakladowi oswietlenia miasta Krakowa wink2.gif
Lilith
no wiesz, ale jak sie już ma taki sprzęt, to wypadałoby robić ostre zdjęcia ;]
kObra.
Jedyne, które by mi przeszło to to, z gitarą. Ale to chyba bardziej za klimat, niż technikę ;]
Próbuj dalej.
Mając taki sprzęt...Dziewczyno...
Skaterin
mając taki sprzęt mozna sie na nim niezle pouczyc. Wiem. I to robie smile.gif !
pozdrawiam
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.