Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nieśmiało Nieśmiało
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Pages: 1, 2
Avadakedaver
zdecydowana większość forumowiczów (Elva i ja)pragnie ażeby następny zjazd był w poznianiu. no.
sie niesmiało nieśmiało pytam, KIEDY?
Quizer
Może w Gnieźnie? Takie wspaniałe i piękne miasto :>> Jest co zwiedzać! wink2.gif
PrZeMeK Z.
Mam wolną chatę w Mazewie... dementi.gif
Ahmed
Mam chatę wolną w Lublinie do 22ego sierpnia...ale jestem człowiekiem intensywnie pracującym.
Child
mam wrażenie, że przykładnie zajęliby się Twoimi włościami ;>

co do daty - dyplomatycznie zamilknę ;p
Avadakedaver
ale ja sie nie pytam gdzie, tylko czy w poznianiu.
GrimmY
pasi.
Katon
Może może. Ale nie wiem.
Neonai
poznań? oj, chyba nie...
hazel
Może być. Tylko kiedy?

Ładnie proszę po 10tym.
kObra.
Jestem za ;p
Ukryję się gdzieś w krzokach ;p
Syriusz_Black
Ahmed smile.gif w Lublinie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Neonai
chociaz wlasciwie miedzy 6 a 14 sierpnia moge spokojnie przyjechac gdziekolwiek. dobra. ustalajmy więc. tylko żeby było więcej ludu niż ostatnio biggrin.gif
hazel
I trza załatwić jakieś spanie, żeby było DŁUŻEJ niż ostatnio.

Jak coś, dysponuję sześcioosobowym namiotem, Avada łatwi teren.
Child
miedzy 6 a 14 mi pasuje bardzo. jezeli termin padnie miedzy tymi datami, to wszem i wobec zobowiazuje sie ze przybede. jezeli zas nie - prosze o bana na ip [mam stale wiec calkiem skuteczne to to [;] oraz kasacje konta. amen
PrZeMeK Z.
Z Wami to pierdolca można dostać. Przez parę miesięcy zmawiamy się na zjazd w Warszawie i przyjeżdża pięć osób. Parę dni potem ustalacie zjazd w Poznaniu i chętnych przybywa jak grzybów po deszczu.

Nie stać mnie na wyjazd do Poznania. Fundusze poszły na Warszawę. :/
Neonai
QUOTE(Child @ 02.08.2007 23:13)
miedzy 6 a 14 mi pasuje bardzo. jezeli termin padnie miedzy tymi datami, to wszem i wobec zobowiazuje sie ze przybede. jezeli zas nie - prosze o bana na ip [mam stale wiec calkiem skuteczne to to [;] oraz kasacje konta. amen
*

zawsze mowilam ze czajld to prawdziwy menSZCZYzna!
Child
coz, szczy jak kazdy. pecherz to nie sumienie, z nim sie nie dyskutuje
Eva
No kuzwa, ja 9 wyjezdzam na tydzien wiec sie spieszcie XD PRZED 9!!!
Child
jak przed 9 to jutro powinna byc data na start, bo jakby nie paczec sierpien juz sie zaczal ;p
MisieK
plastikowy chuj wam w dupe dużym gumowym młotkiem.

chyba że mi sie na bilet zrzucicie XD
Child
brzmi kuszaco.

znaczy ta pierwsza linijka ;p
Eva
Misiek, Ty wiesz ze na mnie i moje przelewy mozesz liczyc :P Zrobi sie sciepe narodowa i pojedziesz TLK'ą xD
MisieK
dodam ze mogę was przekupić butelką kilku(nasto?)letniego winka produkcji nie byle kogo bo mojego mistrza i przewodnika - dziadka Krzysia ;C
Child
dawaj numer konta ;CCC
Eva
Ile i numer konta :>
MisieK
ha. ma się ten dar przekonywania ;C
Child
dawaj nr konta. przeleje sie jakas sumke i oskarzy o lapowke ;C
hazel
Ej, kuźwa, ja 10tego wypłatę dostaję.

No dobra, może być ten 9ty, ale tak, żeby chociaż jedną noc przesiedzieć. Znów mi w domu powiedzą, żem pojebana, żeby jechac przez pół polski na trzy godziny i wracać.
Avadakedaver
QUOTE(hazel @ 02.08.2007 22:05)
I trza załatwić jakieś spanie, żeby było DŁUŻEJ niż ostatnio.

Jak coś, dysponuję sześcioosobowym namiotem, Avada łatwi teren.
*

teren będzie w Szatotułach ino pod namiotem jeśli hazel weźmie. w sumie przed 9-tym najmniej mi pasuje, najlepszy byłby przyszły weekend ale co rboić, poświęcę się.

przyjeżdżamy, hazel zostawia na pkp namiot (nie wiem czy mają tam taką opcję) jedziemy tramwajem na Stary, idziemy do jakiegoś pubu czy cokolwiek, potem idziemy na pkp, hazel bierze namiot, jedziemy do szmatotuł hazel w ciemności rozbija namiot, my jej nie pomagamy, ona się przewraca, śpimy w namiocie, rano idziemy do sklepu po żarło bo u mnie standardowo jest tylko żywy kot i jedziecie sobie do domciu a ja gram w lineage'a.
PrZeMeK Z.
Sounds like fun.
hazel
QUOTE(Avadakedaver @ 03.08.2007 10:41)
hazel w ciemności rozbija namiot
*

Człowieku, cztery rajdy polibudy jednak zrobiły swoje i - uwierz mi - nie mam z rozbijaniem namiotu po ciemku żadnych problemów.
Avadakedaver
to co? jedziemy. ino kto konkretnie?
hazel
Jedziemy. Tylko bym chciała wiedziec co i jak z tym namiotem, bo jade jutro do ciotki do kołobrzegu i tak sobie pomyslałam, że wracając przejadę przez poznan, bez wracania do krakowa.

Avada, jak zdecydujecie co i jak, to puść mi sygnał, co bym na forum wlazła, bo znów się okaże, że się obudzę w ostatnim momencie.
Child
data, data, data!
Neonai
ja jednak chyba nie.
PrZeMeK Z.
Me not either.
Avadakedaver
11/12.08.2007
Child
kekeke, aleś trafił źą. 11/12 to ja u kumpla się będę na urodzinach sponiewieral ;C
Avadakedaver
dziwne child, przeciez na kazdym zjeździe zawsze byłeś!

potwierdzone.
u mnie sleepownica będzie. w domku 3 gości się zmieści, i hazle namiot to bedzie razem 9.
deklarować się, deklarować się. ę.

prosz
PrZeMeK Z.
My to się nie zejdziemy chyba, Avada. Ktoś na górze nie chce, żebyśmy się spotkali. smile.gif
Avadakedaver
rotfl, kto niby? tongue.gif
PrZeMeK Z.
Sponsor cry.gif
Avadakedaver
przem, nie rób jąder.
Avadakedaver
QUOTE(Child @ 02.08.2007 22:13)
*

QUOTE(Child @ 04.08.2007 16:00)
kekeke, aleś trafił źą. 11/12 to ja u kumpla się będę na urodzinach sponiewieral ;C
*

działać, działać,działać!!!
Katon
12go wraca mi Ukochana. A wcześniej rodziców nie ma, więc muszę zostać na gospodarstwie. Ewentualnie jakoś po 14tym, ale to już jeśli Lilith zechce, bo bez niej się wtedy nie ruszę.
Rysiek_Kowal
ale przeciez juz dawno ustalone. widzimy sie 14 w hard rock.
a kto nie moze ten z poznania.
Katon
O cholera, faktycznie! No to proste, że Rychu słusznie prawi. Tylko jeszcze bilet kupić...
Ludwisarz
Ja to bym do Ahmeda pojechal bo ponieważ.

Poznań jakiś taki nijaki.

A w Wawie to ja bede 14 ale zeby Wam powiedziec hello najwyzej.
Avadakedaver
decydujcie.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.