Ale widzę, że ten temat coś marne ma wzięcie

. A szkoda, bo można tu obejrzeć „różne wcielenia” Luny widziane oczami wyobraźni wielu autorów, a poza tym miło jest oglądać mnóstwo ciekawych obrazków. A więc do dzieła drodzy klubowicze! Podzielcie się ze wszystkimi swoimi znaleziskami, szukajcie nowych, pokażcie, jak wiele twarzy ma nasza Krukonka! I gorąco zachęcam do komentarzy oglądanych tutaj prac.
Ja wyszperałam kilka takowych artów:
Zaczynając od filmowej Luny, oto
Evanna z ukochaną literaturą, moim skromnym zdaniem, to bardzo ładne zdjęcie.
Luna z testralem, jest to najpiękniejszy rysunek, z Lovegood i tym tajemniczym stworzeniem w rolach głównych, jaki miałam niewątpliwą przyjemność oglądać!
portret Krukonkiczarno-biała Luna
LunaLuna czarujeA teraz perły drogocenne, delicje przesłodkie, jednym słowem och i ach, wyjść ze zdumienia nie mogę!! Panie i Panowie, przed Wami: Odella! Z pewnością miłośnicy fan artów ją znają, teraz mają okazję, w jej wykonaniu, zobaczyć sympatyczną blondynkę. W porządku, być może Luna na tych rysunkach nie jest „Lunowata”, nieco brakuje tej książkowej kanoniczności, powiecie – zbyt ładna!, ale mi się rozchodzi o wykonanie, normalnie majstersztyk, palce lizać.
Podziwiam talent tej autorki, bo prace są rzeczywiście przepiękne (zwłaszcza pierwsza). Poza tym lwia część jej obrazków niezmiernie mi się podoba, wręcz napatrzeć się nie mogę! Ale, żeby nie było, że cokolwiek wam narzucam, bo to tylko moja opinia, sami oceniajcie, komentujcie!
Luna z tatuażemLuna w otoczeniu motyliAha, jeszcze na deser, coś specjalnie dla chłopaków

!
Lovegood w wersji sexy