Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Harper's Island
Magiczne Forum > Kultura > Klan, Plebania, Niewolnica Isaura
Avadakedaver
Harper's island to mroczny, niedawno dopiero puszczony w telewizji serial o zabijaniu, tak w skrócie. Wygląda na projekt, a nie na jakiegoś tasiemca i tak też jest - ma mieć 13 odcinków. Trochę przypomina filmy kryminalne z lat siedemdziesiątych, osiemdziesiątych gdzie kilkanaście osób uwięzionych jest nocą w jakimś pałacu, za oknem szaleje burza i co jakiś czas ktoś zostaje zabity. Potencjalnym widzom jakoś nie wiem czemu - nie podoba się. Rozważają zdjęcie go z anteny. Mi natomiast podszedł, wkręciłem się trochę i mogę zapewnić, że jak ktoś obejrzy dwa lub trzy odcinki to nie przestanie chociażby z tego powodu, aby dowiedzieć się rozwiązania.
póki co wyszły cztery odcinki, ja obejrzałem trzy i niedługo zabieram się za ostatni.
Można o nim sporo dyskutować, może nie tyle co o loście, ale zawsze coś.
karoo
Dopiero 3 odcinek obejrzałeś.. ;o ja już 10 przed chwilą skończyłam oglądać biggrin.gif
Avadakedaver
A gdzie ty masz mózg, dziewczyno?
karoo
nie rozumiem o co Ci chodzii.. ;|

w telewizjii 'n' na wypożyczalni jest już 10 odcinek a za kilka dni wchodzi 11.. ;p
Eva
Wez sie przeloguj, panie Admin ;)
Avadakedaver
1. nie piszemy posta pod postem.
2. jestem z odcinkami na bieżąco, kiedy pisalem ten temat były tylko 4.

Eva:
-co, z kim ty rozmawiasz?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.