Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Świąteczne Życzenia
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Syriusz_Black
Zbliżają się kolejne Święta Bożego Narodzenia. Dla jednych są one szczególne, dla innych mniej, ale myślę, że dla wszystkich są one okazją do spotkania się w gronie najbliższych, bez względu na wyznanie. Przy stole jednoczy nas opłatek Boży - symbol pokoju i pojednania nie tylko w świątecznym okresie, ale i na cały Nowy Rok.

W tym właśnie czasie życzę Wam jak najwięcej radości pachnącej choinką, wszystkiego co najlepsze, otuchy i ciepła na lepsze dni. By Bóg szedł z Wami jedną drogą, a światło Pana oświetlało każdy ciemny kąt. Abyście nigdy nie zapomnieli, że są wokół Was przyjaciele, którzy ochronią Was i będą blisko, gdy będziecie ich potrzebować… Zdrowia, pomyślności, aby spełniło się choć jedno z Waszych najpiękniejszych marzeń.

Dzielę się z Wami opłatkiem, który przesyłam przez te życzenia, błogosławiąc dalsze dni, aby skrócił drogę która nas dzieli. Żebyśmy mogli wspólnie cieszyć się ze świątecznych chwil!

Avadakedaver
ale ściemniasz!
Katon
a Ty co, Ebenezer masz na drugie?

czy doszła do was do szamotuł emo fala mrocznego kontestowania Świąt?
GrimmY
wesołej chanuki.
i spędźta trochę czasu z rodziną.
em
miśki, taki przyjemny temat, akurat do pokadzenia sobie trochę nawzajem, a wy sie musicie od razu tak nieprzyjemnie.

żeby nikt nie zmuszał do jedzenia karpia tych, którzy go nie lubią, żeby łamanie się opłatkiem nie było awkward i żeby nikt nie musiał udawać, że cieszy się z prezentów

świąt jak z obrazka :*
Tajemnicza
Takich wymarzonych Świąt Wam życzę smile.gif
I dużo uśmiechu, i odpoczynku. Najweselszych smile.gif
Miranda
nawzajem!
Katon
Łamanie się opłatkiem jest zawsze awkward, to jest kapitalne. W sensie no jest ciężkie, ale tylko wtedy ma sens chyba, trzeba się jakoś przełamać, nomen sromen, i pobeczeć na końcu.

Wesołych Świąt, ludzie!
Zeti
Ile w przestrzeni jest wektorów,
Co nie tworzą pustych zbiorów,
Ile liczb jest zespolonych,
Ile całek oznaczonych,
Ile krzywych eliptycznych,
Ile funkcji jest cyklicznych,
Ile zero ma dzielników,
Ile różnych jest wyników,
Ile funkcji kwadratowych,
Co nie mają miejsc zerowych,
Ile równań niezależnych,
Ile jest szeregów zbieżnych,
Ile krzywe mają siecznych,
Ile jest układów sprzecznych,
Ile różnych jest symetrii,
Ile twierdzeń w geometrii…
Tyle szczęścia i radości
W Twoim sercu niech zagości!
W Nowym 2009 Roku!
Życzy Zeti wink2.gif
PS.
To jest zawsze dobry powód,
może ktoś ma ładny dowód…?
harolcia
Magicznych przede wszystkim kiss.gif
Ramzes
Żeby były wyjątkowe i spędzone w radosnej atmosferze i dały trochę wytchnienia.
Wesołych Świąt!
PrZeMeK Z.
Łamanie się opłatkiem jest najlepsze smile.gif

Żeby tradycje i rytuały nie były puste. Niech święta coś znaczą. Nadziei na nowy rok i wiary w siebie, wszystkim. Jak się ma te dwie rzeczy, to wszystko da się zrobić.
Wytchnienia przed powrotem do codzienności, Magiczni smile.gif
Neonai
wszystkiego magicznego!
Eva
Dołączam się do życzeń a od siebie dodaję jeszcze imieninowe dla Ewuni =*
Lilith
ja się dopiero teraz dobrałam do komputera, bo świateczną przerwę miałam.
Kochani, ściskam Was już po, pewnie jesteście tacy mięciutcy i puszyści, az miło! czarodziej.gif
Avadakedaver
ja jestem bardzo puszysty ostatnio :/
GrimmY
ja też. i powiększę się jeszcze bardziej, bo plecak z jakim udałem się na święta wyładowany resztkami miałem, yay.
ale srsly, pierwszy raz od WIELU lat nie narzekam poświętnie. pewne eventy tegoroczne jakoś tą zgraję skłóconych ludzi zbliżyły, cieszy mnie to bardzo.
vold
zdrówka mordeczki, jeżeli jeszcze jakieś mordeczki tu zaglądają.

bo zdrowie najważniejsze jest, pamiętajcie, reszta jest do popchnięcia samemu. taką mam przynajmniej nadzieję, bo jak nie, to już przegrałem wink2.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.