Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Czym Jest Dla Was Czas?
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
alakonda
No właśnie, zastanawialiście się kiedykolwiek? Czym jest czas, czy go marnujecie, czy wykorzystujecie do ostatniej kropli?
Ostatnio czytałam na jakimś innym forum własnie taki podobny temat.. I coś mnie naszło.. No bo kurcze nigdy nie znamy dnia ani godziny kiedy nasz żywot się zakończy... Czy wierzycie w ogóle w te internetowe przepowiadacze daty śmierci?
[dla ułatwienia] np. taki pod [wymoderowano] Musze przyznać, ze jak byłam młodsza to jakoś bardzo w to wierzyłam... Chociaż jestem młoda to z roku na rok mam coraz bardziej filozoficzne myśli...
Wypowiadajcie się, jak Wy to odbieracie. wink2.gif
matoos
Odbieram to tak, że za każdym razem jak ktoś mówi że ma filozoficzne myśli bez podania źródłowego filozofa to odnoszę wrażenie, że tylko mu się wydaje że ma filozoficzne myśli.
em
oj, to dorastanie przecież
zapomniał wół? ;)
matoos
Z tego się wyrasta wink2.gif
PrZeMeK Z.
Matoos, sam jesteś głupi i nic nie rozumiesz.
em
matoos: jasne, ale czy to znaczy, że zanim wyrośniesz, to nie masz do tego prawa?
matoos
Nie, to był taki żarcik słowny no. Bo dorastanie, i że z tego się wyrasta? Teraz się czuję jakby nikt mnie nie rozumiał cry.gif
Avadakedaver
QUOTE(matoos @ 29.07.2011 17:17)
Odbieram to tak, że za każdym razem jak ktoś mówi że ma filozoficzne myśli bez podania źródłowego filozofa to odnoszę wrażenie, że tylko mu się wydaje że ma filozoficzne myśli.
*

ale bullshit. skrajny.
matoos
"Sam jesteś bullshit" Herodot, ok IV w n.e.
listek
Z "czasem" kojarzy mi się Film Donnie Darko. Może dlatego, że chodzi o Podróż w czasie.
matoos
Tak btw:

user posted image

Dragongirl
Św Augustyn mówił, że jak się nie zastanawia nad tym czym jest czas to doskonale wie czym on jest, ale jak tylko musi podać jego definicje to już nie wie wink2.gif

--------------------
Czarne rajstopy
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.