Mam taka małą propozycję: Jeżeli powstało już wiele ficków w tym mnóstwo zbiorówek o HP i HG, to dlaczego nie możemy otworzyć małej galerii o tej właśnie parze? Więc serdecznie zapraszam do podchwycenia tematu wszystkich fanów tego tematu. Podzielmy się naszymi wyskrobanymi plikami z innymi! Wiem, pozostaje też problem rozmiaru. Ale jesli z tym problemem nie mozna sobie poradzić, topodajmy tylko link do tego rysunku. Zachęcam. Naprawde warto! Ja rozpocznę avatarkiem z dobrze znanej strony o tej parce.

UWAGA nr 1:Jeżeli cię ten temat degustuje, to, proszę nie mów, że Ci już nie pasimy. Skąd wiesz, czy nie dzieli nas tylko to? Wszyscy jesteśmy tacy sami, chociaż ktoś woli tzrymać się faktów, a ktoś lubi sobie pomarzyć. [Jeszcze na tym forum z takim czymś się nie spodkałam, bo tu są za fajni goście ale na wszelki wypadek mówię biggrin.gif]

UWAGA nr 2: Mile są widziane także animacje, filmiki, skórki do Winampa, avatary, layauty, zdjęcia itp. z cyklu nie tylko Harry/Hermiona, ale i Ron/Luna, Ginny/Draco, James/Lilly itd.