Tak jak widac wyzej. Nie bylo mnie. Ale sie
poprawie. Wiersz napisany ot tak. Bo mi sie podobalo.
Bo ja
proszę pana szukam kogoś
Kto z włosów potrafi pleść
Nie tylko
warkocze
I kogoś przy kim nie będę
Bała się powiedzieć
/>Jednego słowa za dużo
Bo widzi pan
Nie tak łatwo znaleźć
ludzi
Którzy z godziny zrobią sekundę
Ja proszę pana mam w
plecaku
Kilka zdjęć nie takich znowu zwykłych
I szukam kogoś kto
je ze mną obejrzy
I kupi mi na nie album- nie taki znowu zwykły
/>
I bardzo chciałabym znaleźć kogoś
Kto jak odejdę tak po prostu
Będzie zdziwiony że życie toczy się dalej
Tak samo jak
przedtem
Bo ja proszę pana szukam przyjaciół
Ale nie takich
znowu zwykłych
mógłby być kolejny dość szablonowy, ale
miły wiersz. końcówka zburzyła wszystko. co za banał, pani Maro.
zapowiadało sie ciekawie
ale od
fragmentu ze zdjeciami
jakos zaczelo byc dziwnie
pierwsza
zwrotka naprawde bardzo mi sie podoba
najbardziej
potem
troche za bardzo
starasz się zrobic
nie taki znowu zwykly
wiersz
nie do konca z dobrym skutkiem
niemniej mam pozytywne
odczucia
napisz coś jeszcze czasem
Aż zatkało mnie przy pierwszej zwrotce
(śpiewałam sobie i głos mi ucichł :-) ), ale potem troszkę przedobrzyłaś z
"nie taki znowu zwykły" to już zrobiło się takie mniej...
/>Ale i tak bardzo mi się podoba
Początek podobał mi się bardzo, potem było trochę gorzej. Ale czuję, że coś z tego wiersza zapamiętam.
Nie no wierszyk spoko. Bardzo fajny. O przyjaźni. Tak jakby mówiła mała, zagóbiona dziewczynka, która niedawno kogoś straciła. Takie odniosałam wrażenie. No, a jednak wiersze "od tak" też potrafią być dobre

Życzę dalszej weny.
Time Robber
23.04.2005 21:19
Mówię, że wiersz jest jak lustro duszy - odkrywa wiele a właściwie wszystko - więc trzeba się w tym wszystkim uczyć ukrywać - z korzyścią dla siebie! Więc uważam, że trochę za mało pokory w tym wierszu na końcu i może byłbym łatwiej przełknął gdybyś właśnie na końcu dała "bo ja szukam przyjaciół ale takich ZWYKŁYCH!" (przekornie trochę!)
QUOTE(virgin @ 23.04.2005 21:10)
Nie no wierszyk spoko. Bardzo fajny. O przyjaźni. Tak jakby mówiła mała, zagóbiona dziewczynka, która niedawno kogoś straciła. Takie odniosałam wrażenie. No, a jednak wiersze "od tak" też potrafią być dobre

Życzę dalszej weny.
Dokładnei to samo pomyslałam. Gdy czytałam wiersz zobaczyłam przed oczami małą dziewczynkę która szuka przyjaciela. Wiersz jest wspaniały. Jeden z najlepszych jakie czytałam.
Sliczne, pelne zycia, poruszajace wyobraznie. Jeden z niewielu wierszy który mnie rusza, wszystko mi sie w nim podobalo-od poczatku do konca.
Pozdrawiam
muszka Me
25.04.2005 16:35
Ach no, zgrzyty, zgrzyty, aj...
A takie ładne proste przesłanie. A takie ładne proste słowa. Tylko?
Mam wrażenie, że nie musiałaś ciągle przypominać o tej "nie-zwykłości". Zresztą, to już wiesz. Podoba mi się pomysł, zwroty "proszę pana" -- bo dodają mu smaczku. Wiem, że potrafisz. Może dopieść trochę końcówkę? Może trochę ją zmień? Jeśli oczywiście odczujesz taką potrzebę, ja wyrażam jedynie moją bardzo subiektywną opinię. Ale aż czuję taki wewnętrzny żal, że zepsułaś coś ślicznego -- a możesz to naprawić.
x_hesper_x
26.04.2005 12:51
Hm... Zauroczył mnie ten wiersz. Tak po prostu. Ostatni wers mi sie nie podoba jako jego zakończenie... Sprawia wrażenie jakbyś przerwała w połowie...
Ale Hes się już wyądrzać nie będzie i pozdrowi na pożegnanie autorkę:
Pozdrawiam Hes.
Moonchild
28.04.2005 15:10
Podoba mi się poczatek wiersza, lecz końcówka już rewelayjna nie jest. Szczególnie trzecia zwrotka jakoś nie pasuje do całości i psuje cały efekt.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę