Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Czy Tak Umiera Romeo?
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
voldzia
nicc
Time Robber
Może tematyka niezbyt popularna - ale czy to znaczy, że tych tematów już nie ma? Myślę, że nie, że nadal są aktualne - codziennie giną ludzie na różnych wojnach, a przecież są tacy jak my: myślą, kochają, tęsknią...

Więc można o tym pisać, a już tak jak Ty to zrobiłaś - to nawet trzeba!
Podobało mi się!
Ewelka
Wiersz jest super! Szczególnie podoba mi sie temet. Jeste taki... nie iwme jak to nazwać ale powiem jedno. Bardzo mi isę podoba!
Sihaja
Tematyka bardzo dobra, ale z wykonaniem gorzej. Zwłaszcza ostatnie zdanie - jak z rozprawki na maturę "Czy takiego dramatu chciał Szekspir? Podaj argumenty, poprzyj cytatami" XD

Cieszę się, że myślisz o takich rzeczach, ale sam przekaz jest troszkę... sztywny. No nie wiem. Jak wiersz mi sie podoba, to ja go widzę jako... plastyczny. Który sam wchodzi do głowy, który dostosowuje się do kształtu twoich ust, że od razu chce się go mówić. A ten nie. Szkoda.

Pisz dalej smile.gif
virgin
Bardzo ładny wiersz. Zmuszający do przemyśleń. Nie można przejść obok tego obojetnie nie zatrzymawszy sie na choćby krótką chwilę. Przdstawiający zarazem prawdę o wojnie oraz przypuszczenia ludzi czy tak miało być. Ten wiersz na pewno znajdzie miejsce w moim zeszczyciku. Życzę dalszej weny.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.