Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Woodstock
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Herna
Hej! To mój pierwszy post. I nie chcę byście myśleli, że jestem nowa, bo byłam tu dobre dwa lata temu i chcę zobaczyć, co się pozmieniało na tym forum.

Temat jest następujący: Kto jedzie na Woodstock?

Informuje, że jest 5-6 sierpnia w Kostrzynie
Bellatriks
Dlaczego nie chcesz żebyśmy myśleli ze jesteś tu nowa? dry.gif

Gdyby chciała jechać na Woodstock to chyba rodzice zrobiliby mi miesięczny szlaban na wszystko tongue.gif
Kira
ja jadę na 100% : ] choć mam trochę daleko...
ale muszę się jeszcze konkretniej rozmówić z Neą biggrin.gif [mam nadzieję, że nie zapomniałaś, że masz mnie przygarnąć ;> ? ]

Kult musi być... mieli w tym roku zagrać, ale jak na razie nie ma ich na liście zgłoszonych zespołów... ale muszą być, nie ma bata.

btw, a nie w Kostrzyniu? ; ) ...
Puszczyk
Jak słucham po tych przystankach wiadomości to aż mnie mdli. Chyba nawet gdyby przystanek odbywał się zaraz obok mojego domu to bym się tam nie wybrał ( bo po co jak mógłby zobaczyć przez okno smile.gif )
Po za tym nie lubie tłumów ... dry.gif
BlackOmen
Dlaczego nie chcesz żebyśmy myśleli ze jesteś tu nowa?

Bo ma instynkt samozachowawczy user posted image
user posted image

Puszczyk -> <s>dobrze mowisz tam sami satanisci i brudasi jezdza. Sluchaj radia maryja oni bardzo dobrze relacjonowali co sie dzialo na łódstoku</s>

On topic:
Nie jade
Herna
BlackOmen... radio maryja mówi co chce, bo kościół schodzi na psy... najchętniej bym cię nieźle zjebała za tą obrazę woodstocku, ale ostatnio cholernie staram sie być jak najbardziej tolerancyjna.

Przystanek Woodstock to cudnowne miejsce. Było fantastycznie! Ludzie wspaniali, atmosfera wspaniała, muzyka wspaniała. Wszystko the best.
BlackOmen
QUOTE(Herna @ 03.05.2005 16:19)
BlackOmen... radio maryja mówi co chce, bo kościół schodzi na psy... najchętniej bym cię nieźle zjebała za tą obrazę woodstocku, ale ostatnio cholernie staram sie być jak najbardziej tolerancyjna.
*

Widac ze cie dawno an tym forum nie bylo.
<s></s> <- te znaczki oznaczaja sarkastyczna wypowiedz ide je wprowadzic do wczesniejszego posta
Eva
Owiec, mlode to jeszcze, naiwne, z zyciem

nieobyte.. XP

On topic;

A pojechalabym w sumie, ale

ani mnie to mrozi, ani grzeje. Najlepsze lata łudstoku i tak juz sa za nim,

ale moze sie ze znajomymi zabiore.
Avalon
bardzo mozliwe, ze sie zjawie, jestem w

trakcie nakrecania starych ;]
Sumiko
QUOTE(Herna @ 03.05.2005

16:19)
BlackOmen... [...]

najchętniej bym cię nieźle zjebała za tą obrazę woodstocku, ale ostatnio

cholernie staram sie być jak najbardziej tolerancyjna.
[...]

/>
*

/>

stara masz u mnie szacun,

od razu widać, że nie jesteś nowa, tylko twarda-spoko babka, co potrafi

zjebać jak trza. swój ziom.

/o matko ==/
Bellatriks
Gdybym miała wybór też bym nie pojechała.

Jak to Pan Puszczyk ladnie ujął

class='quotetop'>QUOTE
Po

za tym nie lubie tłumów
Pawelord2
pojechałbym z checia jeżeli znajde czas w

moim jakże napiętym planie wakacyjnym.

off - kosciol schodzi na

psy? hmm...fakt faktem, zwierzeta te lepsze sa od ludzi pod wieloma

wzgledami i zazwyczaj nie pierdola takich glupot :>

/>"...P..."
Child

class='quotetop'>QUOTE

class='quotemain'>stara masz u mnie szacun, od razu

widać, że nie jesteś nowa, tylko twarda-spoko babka, co potrafi zjebać jak

trza. swój ziom.

rzondzisz

\m/ [w jak najbardziej pozytywnym odczuciu]

/>

class='quotemain'>Jak słucham po tych przystankach

wiadomości to aż mnie mdli.
mnie też,

zią. że mnie nie było [wszędzie kufa daleko - zagrałby kto w Gdańsku]

/>

class='quotemain'>Najlepsze lata łudstoku i tak juz sa

za nim
Masz rację - już nie jest tru

rage hipi ;p
Agulka88
Jak bym ja mojej mamie powiedziała że jade na Woodstok to by mnie wyśmiała!!
heh...
Więc ja tylko moge pomarzyc o takim czymś, z chęciom bym pojechała i przekonała się czy rzeczywiście jest tak świetnie...
Myśka
re up
nie jestem pewna, czy to zdrowe

smiać się z marzeń własnego dziecka.

nie jadę!
boję się,

że mnie podeptają.
Puszczyk
Kościół nie schodzi na psy - tylko społeczeństwo.
Sumiko
a mój wujek to porządny facet i nikogo nie macał!
Myśka
a ja wiem z autopsji, że macał i nie ma mocnych kurna, do więzienia do więzienia!
Puszczyk
Zły dotyk boli przez całe życie
Sumiko
po prostu go nie lubisz mycha.
Katon
To że jest bufonem obwieszonym orderami i robi Solidarności i Kościołowi straszny obcicach to jeszcze nie znaczy że można go o pedofilie oskarżać bez cienie dowodu:/

Chyba nie jadę. Zaraz juwenalia i koncert za koncertem a w lipcu U2 i możliwe że Open'er festival w Gdyni (White Stripesi, White Stripesi smile.gif ) więc juz mi się pewnie nie będzie chciało na taki prowincjonalne pitu pitu jeździć tongue.gif
Herna
No to jo wam powiem jak jest na Woodstocku:
ZALETY:
-zarąbista muzyka i ma się do wyboru dwie sceny
-całkowity brak agresji
-wiele stanowisk, gdzie można podpisać się pod petycją oraz namiot Kryszny (jami jedzonko za 2zł wink.gif)
-można spotkać fajowych ludzi i spędzać z nimi fajowo czas
-skoki na bungee (jee!)
-sklepiki (I love zakupy ;D)
-kąpiel w błocie biggrin.gif
-nawet mało satanistów i punków było
-mnie nikt nie podeptał wink.gif
-mojemu ojcu się spodobało i powiedział że w tym roku też jedziemy biggrin.gif
WADY:
-ćpuny śpią pod sceną
-kibelki są non stop zafajdane, ale można sikać w lesie wink.gif
-namioty są bardzo blisko siebie i łatwo się przewrócić, łamiąc kostkę
-KURZ!!!!!!!!!!!!!!!
-troche dużo przeklinania, ale zalezy jak kto lubi wink.gif
Jutrzenka
Kira - Nie Słońce, w KostrzyniE. ; ) Poza tym o przygarnięciu pamiętam!

Herna - pozwolisz, że jako mieszkanka pięknego miasta Kostrzyna powiem Tobie co jeszcze jest minusem Woodstocku :
- tony ludzi łażących po mieście w różnych stanach upojenia i hałasy wydawane przez tych osobników (24 h na dobę)
- okropny syf po imprezie, zanim to usprzątają to fiu fiu
- matki się boją dzieci i młodzież z domu wypuszczać i trza zwiewać do bardziej tolerancyjnych rodzin przyjaciółek ^^"

Kurz może jest wadą, ale kurczę, strefa to jedyne miejsce na rozbicie się całego majdanu Woodstockowego, z kurzem nic się nie da zrobić.
A ludu to faktycznie w cholerę jest i jeszcze więcej. Więc jeśli ktoś jest niskiego wzrostu [przepraszam!] lub nie lubi czuć się jak mrówki w mrowisku to naprawdę odradzam.

A tak odpowiadając na pytanie zawarte w pierwszym poście tematu: Jasne, że jadę na Woodstock. 20 minut autonogami i jestem. ; )
anna_maria
ja sie moze wybiore...
to jeszcze zalezy od innych wakacyjnych planow

ale to cos niesamowitego
heh
skicia
Podobno w tym roku sceny mają być w innym miejscu niz to było rok temu. Ja mam nadzieję, że tak będzie... To co się działo w zeszłym roku.. Paranoja jakaś.. kurz właził wszędzie.. Okropność =P
Ja na Woodstock jadę, niestety z rodzicami.. (bo się znajomym z Łodzi nie chce dojeżdżać =P).. chociaż lepiej jechać z rodzicami niż nie być wcale...
Jutrzenka
Khem khem.
<dwa głębokie wdechy, uspokój się>

Skicia, już pisałam. Albo będzie Zakurzony Woodstock w Kostrzynie albo go tu nie będzie bo niestety nie znam innego miejsca, w którym możnaby rozbić całą akcję, noo... =="
Eva
-nawet mało satanistów i punków było

Pffff, to nie jade. Satanista i pAnk sa dla mnie jak mama i tata. XP
Lilly Lill
Nie ma szatanistów? No to jak oni chcą imprezę zrobić?

A mój genialny ojciec powiedział, że na Woodstock mnie puści jak będę miała 18 lat, bo nie chce mu się po mnie jechać jak mnie w areszcie na 48h zatrzymają. A jak będę miała lat 18 to sobie sama do domu wrócę. I skąd mu takie cuś do głowy przyszło? Ja tu robię za wyjątkowo dziwnego przedstawiciela młodzieży: nie palę, nie piję [no prawie], uczę się, wracam do domu, kiedy inni dopiero wybierają się gdzieś...
Pawelord2
to sie nazywa "no life" z zagranicznego ;]
Ja mam podobnie z tym że pije, pale (czasem ;]) ucze sie i albo nigdzie nie wychodze albo wychodze i nie mowie kiedy wroce bo i tak bym terminu nie dotrzymal ;]
I i tak i tak pomysł pojechania na łodstok by upał gdyby nie fakt że kuzyn mój praworzadny i wogole ma zamiar tam pojechać (pelnoletni ;]) a ja sie do niego przyczepie
"...P..."
GrimmY
kij tam, ze woodstock. obilo mi sie o uszy,

czy to jarocin ma byc w czerwcu?
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.