rotfl. stare ale 'jare'.powiem tylko tak:
aż się zdziwiłem , że s(zcz)uka wzięła 'mam okres' zamiast np. 'jestem żydówką'

swoją drogą , to powinni dać raczej 'chodzę do kościoła' czy 'jestem homofobem' , bo to nie jest takie kul , trędi i wogóle jak pedałowanie na czerwono przy okazji zaślepiając się tolerancyjną tel-awizją czy inymi gazetami wybiórczymi.
czekam na następną edycję , co teraz ? mam już 3 pomysły: "jestem zoofilem" , "jestem uczciwy (inaczej)" i "swędzą mnie jaja" ( jak połowę ludzkości , strazne , nie? - parafrazując p. Szcz. )

i nie będę przepraszał za ten post jakże zionący nienawiścią i homo/kseno/arachno/czegokolwiekfobią. ( dowolne skreślić. )
a w razie czego się przeniesie.
było to w wysokich obcasach
t-shirty troczkem kontrowersyji wzbudziły nie powiem. Kwestia gustu. Na mnie nie pasują, jestem podła bo nietolerancyjna
"mam okres" wymiata hehehe
Bellatriks
10.05.2005 21:52
"mam okres" wymiata hehehe
Kupię koledze na urodziny
BlackOmen
10.05.2005 22:05
Tiszerty do dupy. Zaden nie jest fajny jak dla mnie. Conajwyzej ten jestem zydem by przeszedl pod wzgledem merytorycznym ale graficznie do bani. Chyba nie znam sie na tej sztuce nowoczesnej
Bellatriks
10.05.2005 22:07
chciałbyś mieć Mona Lisę na koszulce "mam okres"

?
David_Arch
10.05.2005 22:07
Kilka koszulek mnie kręci. Akcja jak najbardziej potrzebna zwłaszcza w naszym zacofanym kraju, pełnym nietolerancji. Większość spraw jest dla ludzi tematem tabu. Tematy o których się nie zozmawia, a przede wszystkim sie ich nie rozumie. Nie rozumie się drugiego człowieka. Ocenia się z ludzi z góry, patrzy stereotypami. Potrzebne jest uświadamianie ludzi, pokazanie, że każdy ma prawo do woności, życie i bycia sobą.
Tiszerty do dupy. Zaden nie jest fajny jak dla mnie. Conajwyzej ten jestem zydem by przeszedl pod wzgledem merytorycznym ale graficznie do bani. Chyba nie znam sie na tej sztuce nowoczesnej
A : "MIAŁEM POCHWĘ"
BlackOmen
10.05.2005 22:13
QUOTE(Bellatriks @ 10.05.2005 22:07)
chciałbyś mieć Mona Lisę na koszulce "mam okres" :) ?
Nie wolalem takiego srogiego rabina z haczykowatym nosem i napis 'jestem zydem' ale do bani nic takiego nie ma.
A : "MIAŁEM POCHWĘ"
Kiepski, praktycznie na poziomie swiata wg. kiepskich.
David_Arch
10.05.2005 22:16
Dzięki za podsumowanie mojej inteligencji.
Agulka88
10.05.2005 23:03
Hmm wiekszość tych koszulek, to jak dla mnie czysta głupota np: "Mam Okres" czy "Jestem ze wsi", "Nie chodzę do kościoła"

Dziwne..
Ale koszulki z "Mam Aids", "Jestem Żydem/gejem/lesbijką"
To uwarzam za jak najbardziej pozytywne, ludzie nie powinni sie wstydzić swojej choroby, narodowości czy odmienności w miłości

Pozatym ludzie powinni też być bardziej tolerancyjni...
BlackOmen
10.05.2005 23:26
QUOTE(Agulka88 @ 10.05.2005 23:03)
Ale koszulki z "Mam Aids", "Jestem Żydem/gejem/lesbijką"
To uwarzam za jak najbardziej pozytywne, ludzie nie powinni sie wstydzić swojej choroby, narodowości czy odmienności w miłości :) Pozatym ludzie powinni też być bardziej tolerancyjni...

ty to na serio napisalas? Bo po tym 'nie wstydzic sie swojej choroby' tp chyba na serio tego nie mozna pisac.
Chyba juz jakos pozno sie zrobilo a jutro do szkoly...
Ja bym sugerowała wyprodukować "biorę w łapę".
Bo i dużo by się sprzedało i ludzie by uprzejmie donosić nie musieli.
A dumni z tego żyją już od dawna.
siakos takos nie podoba mi sie ta akcja. ma sprowokowac dyskusje? phi gdybym zobaczyl kogos w koszulce 'jestem ze wsi' poprostu bym sie zaczal smiac.
Te koszulki to żenada. Współczuje ludziom którzy je wymyślili. Ja proponuje:
"Jestem bucem"
"Jestem skinem"
"Kwestionuję Holokaust"
"Biję żone"
"Nie czytam Wyborczej"
Trzeba zwalczać tabu. W naszym kraju jest tyle nietolerancji. Neonzaiści nie mają miejsca w przestrzeni publicznej. Homofobowie są wyśmiewani i pogardzani. Sexiści nie mają swoich czasopism. Dlaczego ta cała tolerancja ma obejmować tylko jedną stronę? To chyba nietolerancyjne, nie myślicie?
a mi się ta akcja podoba...
mam
spirale?
border='0' style='vertical-align:middle' alt='biggrin.gif'
/>
a dla masochistów:
,, Byłem w ZOMO,,
QUOTE(David_Arch @ 10.05.2005
22:07)
Kilka koszulek mnie
kręci. Akcja jak najbardziej potrzebna zwłaszcza w naszym zacofanym kraju,
pełnym nietolerancji. Większość spraw jest dla ludzi tematem tabu. Tematy o
których się nie zozmawia, a przede wszystkim sie ich nie rozumie. Nie
rozumie się drugiego człowieka. Ocenia się z ludzi z góry, patrzy
stereotypami. Potrzebne jest uświadamianie ludzi, pokazanie, że każdy ma
prawo do woności, życie i bycia sobą.
/>
/>
oczywiście , w
kraju nietolerancji tolerancyjnych do kościoła itd.
no cóż ,
rzteba zrobić oczywiście 'wolę kozy/dzieci' itd. , bo trzeba
propagować ideę tolerancji do inności..
a właśnie Katon , czy
możesz wkleić tyu swego autorstwa 'dialog rodziny bez tabu' ?
/>
Alexa666
12.05.2005 17:48
taka koszulka raczej by spowodowała jeszcze większy terroryzm i przemoc. już ja widzę, co by się stało gdyby ktoś wyszedł na ulicę w tiszercie "jestem żydem" albo "usunęłam ciążę"
najlepsza to jest chyba "mam okres". zabawna. nawet.
a o co chodzi z tą spiralą? uświadomcie mnie
- Synku, choć do tatusia na
kolanka.....albo nie, jeszcze sąsiedzi doniosą, usiądź tu obok, pogadamy.
/>- O co chodzi tato?
- Wiesz synku, stwierdziliśmy z mamą, że jesteś
już duży, masz 12 lat, a w naszym domu nie powinno być żadnych tabu.
Jesteśmy nowocześni.
- ?
- Wiesz, chciałbym porozmawiać z Tobą o
zoofilii, to coś takiego kiedy wiesz.....jakby Ci to
wytłumaczyć....ten....
(głos z sąsiedniego pokoju)- Kochanie, miało być
bez tabu!!!
- No dobrze już dobrze. O tym jak ktoś posuwa
zwierzęta.
- Ale to chyba nie normalne...?
- Ciiiiiicho synku, nie
mów tak. Uległeś przesądowi, poza tym sąsiedzi usłyszą. Jesteś za duży żeby
wierzyć w takie bzdury. Ludzi którzy uprawiają sex ze zwierzętami są tak
samo normalni jak my tylko inni. Ale nie gorsi.
- Nie rozumiem. To
ohyda! Facet z krową, fuj!
- Ciiiiiiii. Sąsiedzi usłyszą i
pomyślą, że ten Tomek od Kowalskich jest reakcyjny. Koledzy na podwórku nie
będą Cię lubić.
- Ale tato, Kazek i Robert też uważają ze ze
zwierzętami to ohyda.
- Marsz do swojego
pokoju!!!!!!
Pozwoliłem sobie wkleić,
jako, że kiedyś sobie zapisałem.
"uwazam ,ze taka akcja gowno da"
przepraszam za nieladne sformulowanie slowa "kupa".
Pawelord2
12.05.2005 20:14
A niby co miala dac? ;]
Wiesz, gdybym
zobaczył na ulicy kogoś szircie z napisem kocham hitlera albo kocham inaczej
to bym go w pierwszym wypadku z checia pobil a w drugim wysmial ;] taki juz
jestem, nietolerancyjny, ot co.
Koszulki shitne ;] znacznie bardziej
podobała mi sie koszulka z wielkim białym napisem który głosił "Wielki
Biały Napis" ;]
"...P..."
ano wlasnie o tolerancji mialo cos byc.
/>
class='quotemain'>Wiesz, gdybym zobaczył na ulicy kogoś
szircie z napisem kocham hitlera albo kocham inaczej to bym go w pierwszym
wypadku z checia pobil a w drugim wysmial ;] taki juz jestem,
nietolerancyjny, ot co.
tak swoja
droga to szanuje ludzi, ktorzy mowia otwarcie o tym ,ze sa nietolerancyjni.
to tak na marginesie. i nie podlizuje sie.
p2, chyba faktycznie za dużo hejwi mejtalu
w twojej owłosionej głowie, bo każdego bys bił.
Alexa666
12.05.2005 22:03
to mnie bij, bo ja czasem mam jakieś takie
napady faszystowskiego humoru
--'
QUOTE(Pawelord2 @ 12.05.2005 20:14)
;A niby co miala dac? ;]
Wiesz, gdybym zobaczył na ulicy kogoś szircie z napisem kocham hitlera albo kocham inaczej to bym go w pierwszym wypadku z checia pobil a w drugim wysmial ;] taki juz jestem, nietolerancyjny, ot co.
Koszulki
a czym się różni swasta od mierpów+słotów ?
QUOTE(Myśka @ 12.05.2005 21:45)
p2, chyba faktycznie za dużo hejwi mejtalu w twojej owłosionej głowie, bo każdego bys bił.
buntownik z wyrobu.
Bellatriks
12.05.2005 23:06
Nie rozumiem koszulki "mam okres". Co tu jest do tolerowania?
no bo ona dla panow jest!
a przeciez i tak kobiety sa dyskryminowane. lubie p. Środę.
rasistow i faszystow nie powinno sie tolerowac, w moim mniemaniu. chodzi o tolerancje. kilka z tych tiszertow sa fajne.
Alexa666
13.05.2005 07:33
voldius - wiem, te pierwsze to była taka ironia
Pawelord2
13.05.2005 18:05
Młoty i sierpy? hmm, fakt faktem, okrutne czasy to były i bezwzględne - to są już uwarunkowania genetyczne i późniejsze odruchy - poprostu tak już mam w głowie, Rosjanin sam jako taki potrafi jeszcze się do błędu przyznać (chociaz nie robią tego publicznie, a elity są wrogo nastawione do kajania się) a niemiec publicznie jak najbardziej (elity, elity) ale osobiście - nigdy w życiu :]
Przeszłość przeszłością, ale fajnie jest jak ktoś wie że to jest jego narodu i tym samym jego własna przeszłość.
Nie żeby podobało mi się chodzenie w koszulkach z tow stalinem ale hitler budzi we mnie daleko większą wściekłość. I nie ma to nic wspólnego z metalem (ktorego notabene prawie nie słucham ;]).
Pytanie takie o - podałabyś dłoń takiemu człowiekowi? chwaliłabyś jego "wyzwolenie"? podziwiałabyś?
Co w ogole sądzisz o Hitlerze? bo tutaj jest sedno sprawy. Gdybym miał okazję zabic drania to bym to zrobił. No niestety nie mam...a co to ma wspólnego z koszulką kocham hitlera? ano to że pewne zachowania winno się tępić w zarodku.
Propozycja koszulki? coś ludzkiego ;] np
Lubie piwo
"...P..."
Alexa666
13.05.2005 21:25
że co? zakładać gumkę na banana?
P2 - no cóż , co jak co , ale chyba z sąsiadów to tylko z Czechami żyjemy 'po dobrosąsiedzku' , ew. z Ukrainą , chociaż o przeszłość też możnaby się było kłócić.
ale gdybym zobaczył 3ciego Kwietnia kogoś z 'nie słucham Papieża' to bym się poważnie zastanawiał czy by temu komuś nie napluć na twarz.
A dlaczego nie powinno się tolerować faszystów i rasistów? To są jakieś jaja. A czym oni się różnią od każdej innej mniejszości którą mam tolerować bo Wyborcza każe? Tym, że nie lubią innych mniejszości? No i co z tego? Ja mam tolerować mniejszości. Ale lubię być konsekwentny.
Pluć nie wolno Hefaj. Tym się własnie musimy różnić. Najwyżej wdać się z nim w polemikę i udowodnić jakim jest szmaciarzem. Kulturalnie i rzeczowo. Tolerancyjnie.
O kurcze, Murof, zapomniałem już że to kiedyś napisałem i miło było sobie przypomnieć
Katon - sorry , ale naprawdę - wprawdzie wątpię byś nie zauważył daty 3ciego Kwietnia - w takich okolicznościach to to jest imho zwykłem , pospolite szmaciarstwo.
nie przypinanie sobie wstążki to jedno , ale brak szacunku i - że się prostacko wyrażę - 'szczanie na mogiły' to już co innego.
ale dobra , bo chyba robimy już offtop papieski.
QUOTE(Hefaj @ 14.05.2005 10:44)
P2 - no cóż , co jak co , ale chyba z sąsiadów to tylko z Czechami żyjemy 'po dobrosąsiedzku' , ew. z Ukrainą , chociaż o przeszłość też możnaby się było kłócić.
ale gdybym zobaczył 3ciego Kwietnia kogoś z 'nie słucham Papieża' to bym się poważnie zastanawiał czy by temu komuś nie napluć na twarz.
nasza historia z Czechami nie jest najlepsza. to o czym wspominał Havel na przykład.
fakt faktem , ale tak czy inaczej z Czechami można się dogadać bez względu na historię i mamy z nimi chyba najlepsze stosunki , a z Ukraincami bywa różnie.
Toż to największy bezsens, jakie moje oczy widziały!
Po co mi koszulka ' Mam okres'?
Wybaczcie, ale większość kobiet ma, nie ma w tym nic nienormalnego.
Podobnie jak reszta tych t-shirtów.
Niech ludzie będą gejami, niech będą lesbijkami; Z pewnością, kiedy mają tą swoją drugą połówkę, nie czują się z tym faktem gorzej niż heteroseksualni.
Nie sądze, żeby musieli propagandować swoje upodobania seksualne, jak również nie sądze, żeby ktokolwiek musiał im pomagać. Tolerancja jest coraz większa, kochani, a takie koszulki mogą tylko ją umniejszyć.
uwaga , Dżarooga - Novacka i jej pokroju ludy w kooperacji w Wybiórcza band znów atakują - na całe szczęście z normalniejszymi hasłami , szczególnie to ostatnie..
Nowe Prodżekty.
tą ino sobie mógłbym jeszcze kupić ,

ale to to już zupełny LOL...
a tak btw , proponuję jeszcze
JESTEM NABIJACZEM
( Tego sie nie wstydzę , pije sobie flaszkę nad jeziorem Wdzydze - tekst zapożyczony ;] )
a kiedy znudzi sie noszenie koszulki z hasłem -
Pawelord2
28.08.2005 19:42
koszulka "mam okres" nie jest głupim pomysłem jezeli chce sie dać społeczeństwu do zrozumienia że nie jest sie stabilną emocjonalnie ;] bo z moich doświadczeń jasno wynika że kobiety przez te kilka dni zwyczajnie głupieją ;] (wiem, drastycznie powiedziane, ale tak właśnie jest, sry girlz)
"...P..."
A widzieliście to
KiLL YouR IDoLs ???
Axl Rose z G N'R w takiej występował na koncertach....(knock knock knockin' on heaven's door)