Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Oceny Harry'ego Z Sum-ów
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
nosferatu
Oceny Harry'ego czytałam je w angielskiej wersji wiec nie wiem czy dobrze ja rozszyfrowalam ale na 85% sa OK
OPCM-Wybitny smile.gif
ONMS-Wybitny smile.gif
Eliksiry- Powyżej Oczekiwań cry.gif
Zielarstwo-Powyżej Oczekiwań smile.gif
Transmutacja-Powyżej Oczekiwań smile.gif
Zaklęcia-Powyżej Oczekiwań smile.gif
Wróżbiarstwo-Zadowalający lub Nędzny nie pamiętam smile.gif
Historia Magii-Nędzny sad.gif
Astronomia-Zadowalający smile.gif
Jak widać niezle ma oceny. Myślę, że McGonagall "ukierunkuje" Snape tak zeby ten przyjal Harry'ego na eliksiry.Ale wyjdzie książka to zobaczymy smile.gif

Villon
Dokładnie to bedzie tak:)

Zaklęcia ---Powyżej Oczekiwań
Obrona przed czarną magią ---Wybitnie
Wróżbiarstwo ---Nędzniy
Opieka nad magicznymi stworzeniami---Powyżej Oczekiwań
Zielarstwo ---Powyżej Oczekiwań
Eliksiry ---Powyżej Oczekiwań
Transmutacja ---Powyżej Oczekiwań
Astronomia ---Zadowalająco
Historia Magii ---Okropnie
Anulcia
Jak widać niezle ma oceny. Myślę, że McGonagall "ukierunkuje" Snape tak zeby ten przyjal Harry'ego na eliksiry.Ale wyjdzie książka to zobaczymy smile.gif

Mniemam, że VI tomu jeszcze nie przeczytałaś?
No cóż, McGonagall Snape'a nieukierunkuje, ale Harry i tak będzie kontynuował naukę eliksirów wink.gif
Kudlaty
QUOTE(nosferatu @ 08.08.2005 00:26)
Oceny Harry'ego czytałam je w angielskiej wersji wiec nie wiem czy dobrze ja rozszyfrowalam ale na 85% sa OK
OPCM-Wybitny smile.gif
ONMS-Wybitny smile.gif
Eliksiry- Powyżej Oczekiwań cry.gif
Zielarstwo-Powyżej Oczekiwań smile.gif
Transmutacja-Powyżej Oczekiwań smile.gif
Zaklęcia-Powyżej Oczekiwań smile.gif
Wróżbiarstwo-Zadowalający lub Nędzny nie pamiętam smile.gif
Historia Magii-Nędzny sad.gif
Astronomia-Zadowalający smile.gif
*

mi sie wydaje ze nie powinnas pisac bzdur i mieszac ludziom w głowach....
Pszczola
Errrmm...jezeli ktos postuje na w tym subforum, chyba przeczytal VI czesc, naprawde nie ma potrzeby zakladania takiego topicu, bo chyba wszyscy juz znaja odpowiedz na pytanie o O.W.L's?

No to moze omowimy takie a nie inne wyniki? Szczerze mowiac, myslalam,ze Wrozbiarstwo pojdzie mu gorzej od Historii Magii, w koncu cos tam napisal? Ale to,ze Hermiona ma najwyzszy wynik takze z Astronomii, wydaje mi sie dziwne. Po takich wydarzeniach podczas egzaminu? No, ale mogla dokonczyc to wczesniej ;P Szkoda tylko mi oceny Harry'ego, bo pewnie zdobylby "E" (olewam polskie nazewnictwo ;P) takze i z tego przedmiotu, gdyby nie ten szturm ta chatke Hagrida ;(
nosferatu
a ja jestem zaskoczna tym ze Harry dostał "P" z eliksirow myslalam za jakies "Z" ale... jesli ma P to jeszcze lepiej smile.gif
Gem
No skoro czytałaś V cz. tomu to powinnaś wiedzieć, że egzaminatorem nie był Snape, a Harry przez niego stresował się, co częściowo było powodem tak kiepskich ocen z tego przedmiotu. A poza tym Harry nigdy nie był taki zły z eliksirów, po prostu Snape się na niego uwziął.
harolcia
Całkowicie się zgadzam z Gem. harry nigdy nie był zły z eliksirów. A z ocen jestem tak średnio zadowolona, bo mógłby sie postarać . Co prawda nie jest geniuszem, ale mógłby sie postarać closedeyes.gif
Magya
Przysiadłby to i by W dostał wink.gif
harolcia
Też prawda. Ale widziałaś kidyś,żeby Harry bez przymusu lub potrzeby siadał do książek. Harry to nie Hermina smile.gif
Aylet
Oj, co się czepiacie chłopaka - dostał prawie najlepszą ocenę z eliksirów, a to też coś znaczy... a miał farta, że eliksirów nie uczył w tym roku Snape i załapał się do na zajęcia, dzięki czemu ma szanse zostać aurorem. I jest fajnie biggrin.gif
anagda
temat odświeżony po 8 dniach! biggrin.gif i to jest właśnei najpiękniejsze biggrin.gif tongue.gif
kruk
Taa, tylko Harry według mnie to czasem olewał sobie eliksiry...pamiętacie jak przyszła Umbridge? Wolała słuchać co to straszydło mówi, niż dobrze przyrządzać miksturkę. Oczywiście czasem Snape dokładał się do jego słabych wyników...na pewno go nie motywował. Przypomina mi się qmpel z klasy, który odpowiadał kilka razy z chemii i za każdym razem tak się denerwował ( bał się babki)że i tak dostawał pały smile.gif
No ale na egzaminie Harry dostał E, co świadczy, że nie był aż tak najgorszy

temat odświeżony po 8 dniach

Takie są najlepsze wink.gif Wszyscy wiedzą, że odgrzewane pierogi są najlepsze...ale porównanie..heh
Ania*
Ja jestem bardzo zadowolona, nie spodziewałam się aż tak dobrych ocen.
Magya
Trzeba tak odświeżać tematy turned.gif Wtedy jest ciekawiej tongue.gif
anagda
no... ja nie mam nic przeciwko... ale dlaczego odświeżacie akurat takie mierne??
Aylet
No dobrze, dobrze, przepraszam, juz nie będę biggrin.gif Wybaczysz, Anagdo? tongue.gif nutella.gif <-- dla Ciebie biggrin.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.