Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Hpviii?
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
zoola
Jak wiadomo pani Rowling zarabia grube miliony za swoje książki. Każda następna część przynosi jej jeszcze większe zyski. Jak myślicie, czy pod naporem oczekiwań fanów i możliwości zarobienia kolejnych pieniędzy autorka HP napisze kolejną, ósmą część? Piszcie swoje opinie. smile.gif
grlouiee
Napewno po VII czesci, bedzie coś w rodzaju "mini tomu", wyjaśniający co stało się z bohaterami, którzy przeżyli. A co do VIII czesci to nie wiem, J.K.Rowlling, zawsze deklarowała się ze poprzestanie na VII czesci sagi o Harym Poterze smile.gif
ANASTAZJA BLACK
1. First of all, this topic
chyba juz byl.
2. Secondly, jak napisze 8 cz. Potter;a to mnie rozczaruje, bo zapowiadala 7 i tak mialo byc.
3. Rowling w wywiadsach mowila, ze to, co sie stanie z bohaterami umiesci na koniec czesci 7.
Moze nie zmienila planow.
4. A kasy to juz jej chyba starczy? Zwlaszcza ze chyba za filmy tez jej cos daja?
5. 8 czesc filmu? hahaha
Mira
NIE, nie bedzie zadnego VIII tomu i przestańcie tworzyć takie bezsensowne tematy bo to źle wróży o was.
Zanim coś wymyślisz najpierw poszperaj na forum czy już takiego tematu nie było bo to naprawde jest upierdliwe, a ostatnio zauważyłam że coraz wiecej użytkowników zaczyna szaleć z "oryginalnymi" tematami dry.gif
Lupek
Temat powtarzany w nieskończoność ..................... dry.gif
Aylet
Rowling powiedziała już ostatecznie, że będzie VII tomow, ani jednego więcej... Czy coś tu jest niezrozumiałego, że tworzy się cały czas topic z tym samym wątkiem? dry.gif
Magya
Temat już był, Rowling stanowczo powiedziała, żę będzie tylko 7 części książki a w ostatniej napisze co się stało z przyjaciółmi Harry'ego :]
nowa
Co prawda autorka tego nie zapowiadała, ale fajnie by było gdyby napisała VII część. Mogłaby być o tym jak Harry jest już dorosły. Ciekawe jacy uczniowie Hogwardu by się w niej pojawili i czy w ogóle Hogward by jeszcze istniał huh.gif
ANASTAZJA BLACK
QUOTE(nowa @ 19.08.2005 16:38)
Co prawda autorka tego nie zapowiadała, ale fajnie by było gdyby napisała VII część. Mogłaby być o tym jak Harry jest już dorosły. Ciekawe jacy uczniowie Hogwardu by się w niej pojawili i czy w ogóle Hogward by jeszcze istniał huh.gif
*

mialas na mysli tom 8 ? a nie 7? bo 7 bedzie napewno.
poza tym, temat juz byl, mam nadzieje, ze Rowning napisze tyle ile obiecala i koniec kwestii z mojej strony.
Gem
Neee...to tak jakby Tolkien napisał jeszcze jedną część WP. PO & tomie nie ma już nic...nie będzie i tak powinno być smile.gif. Ale nie ukrywam, że pokusa kolejnych przygód HP jest bardzo nęcąca czarodziej.gif
tomziu
A pani Rowling zabije Harry'ego w siódmym tomie i nie bedzie o czym pisać kolejnego tongue.gif
Aylet
No tak, ten leksykon to fajny pomysł, ale to zupełnie co innego, nie VIII tom, w którym Harry jest już dorosły - tego nie będzie, Rowling już powiedziała, a z tym leksykonem to może jest jakaś nadzieja biggrin.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.