Sir Momo Mumencjusz Mum
19.09.2005 20:33
Byłem tu w morde jeża ;D Wbiłem się po raz pierwszy od jakiegoś roku i co? I przecie jeszcze jestem moderatorem. Co to kurde za porządki? Nawet hasła do forum moderatorskiego nikt nie zmienił i z pomocą niewielkiego wysiłku umysłowego przypomniałem je sobie (choć szczerze mówiąc nie smakują mi

).
Nie że ja coś, wiadomo, no ale nie ma to tamto. I, żeby nie było - to nie jest temat bez sensu. Niah niah niah
Alexa666
19.09.2005 20:39
najpierw to ty se zdjęcie w opisie zmień bo ci nie działa
Sir Momo Mumencjusz Mum
19.09.2005 20:44
Chyba wszystko, co tu mam, jest nieaktualne (zresztą co się dziwić). Gadulca nie używam, a zdjęcia to mi się nawet nie chce zmieniać. Zresztą jak się dzisiaj wyloguję to pewnie znowu przez rok (czy okolice) tu nie wrócę...
dementorek
19.09.2005 21:08
z tydzien temu robilem porzadki. Stwierdzilem, ze lubie swoich moderatorow i nie zamierzam czyscic nadto listy.
Wogóle na naszym forum panuje sielanka, licznik nie jest regulowany od tak mniej wiecej półtora roku, moderatorów niektóych nie było u nas ponad rok, ciagle jeszcze ludzie mają posty z forum LSM i mozna wejść na stare tematy stamtą choc niewiadomo gdzie one są;> Mi tam to nie przeszkadza, byle tylko któegoś dnai nie "okazało sie" ze kończy się miejscee na serwerze i trzeba kasowąc jak popadnie, jeśli tego ryzyka nie ma to nie widże potrzeby rewolucji;D
ha ha.
sorry, ale zamykam, bo niewątpliwie jest mnóstwo osób, które są zafascynowane tym, że raz na rok się tu pojawiłeś- i Ty sam uważasz to za przełomowy moment w Twoim życiu, bo w końcu forum dyskusyjne to jego najważniejszy element- ale nie sądzę, żeby ktoś jeszcze miał coś twórczego na ten temat do powiedzenia.
pozdrawiam
(:
.
Też tu byłem

(i jestem czasem, ale jako spectactor tylko, jak w pracy mam jakąś przerwkę

). GL & etc
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę