Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Konkurs Ii
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu
Gem
Tak więc, aby kontynuować nasze rozwijające się umiejętności biggrin.gif pisarskie, założyłam osobny temat. Chodzi o to, aby napisać krótkie opowiadanie o tym, co się działo w czasie, gdy Tom Riddle zniknął, by szkolić się w czarnoksięstwie. Czyli krótko mówiąc, napiszcie jak w waszej wyobraźni doszło do przemiany czarodzieja w Voldemorta.
kubik
Wątpię aby to było tak jak z anakinem w RotS
- O boże zabiłem Mace'a! Co ja teraz zrobie!?
- Przejdź na ciemna stronę synu.
- Hmm ok.

Był to proces długotrwały więc fik musiałby miec conajmniej 20-40 stron font arial/12 odstęp 1. tongue.gif
Lupek
Ciekawy temat. Jako śmierciożerca chce wiedzieć jak przebiegało życie mojego mistrza zanim zdobył potęge. tongue.gif
Gem
Kubik..jak masz czas i chęci to smaruj nawet 20. Tak samo jak zakończenie. Logicznie rzecz biorąc nie można wyjaśnić biegu wydarzeń, tak aby to było całkowicie zrozumiałe w zakończeniu, które ma do 300 słów. Raczej chodzi o coś w rodzaju przełomowego momentu, albo jakiegokolwiek w tym czasie, kiedy przebywał gdzies tam w ukryciu =)...i nie wiemy co robił. Ok ja już mam pomysł...Niech no tylko się dorwę na dłużej do klawiatury tongue.gif!!!
Yoogol
Skoro Vlodi usłyszał o horkruksach to chciał znaleźć te zaklęcie o którym mówił Slughorn. Zapewne Tom podrużował po całym świecie po najbardziej mrocznych miejscach aż w końcu znalazł. I narobił chorkruksów.

nie można było poczekać tych trzech tygodni? temat odkopany po roku nabiera szczególnego aromatu, bardzo cenionego wśród moderatorów - o'dour l'corpse
em
nicht denerwiren mich.
reklamacje na tlen ;p.
Avadakedaver
generalnie wywalam na FF, skoro to FF ma być. nawet jeśli taki pokręcony. ich fersteien nicht why you gemacht "zamknij temat", Emm.
em
Bikoz topik ma rok. I został odkopany, avada. Stąd i tak go zamknę, bo jak go czytam to jest raczej z lekka nieaktualny (i wszyscy wiemy, że na tym forum konkursy literackie nie wypalają ==").

aha. zbanować tego przygłupa yoogola.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.