Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Voldemort Czy Śmierciożerca
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Katarn90
Na jedym z serwisów poświęconym Hp ukazała się poniższa fotka. Autor opisuję ją jako prawdobodobny wizerunek Voldemorta, tak samo mówi podpis zdjęcia (jest to skan bodaj z chińskiego kalendarza). Ja osobiście uważam, że jest to fotka śmierciożercy, co wy na to?

Voldemort (?)
dominisia888
trudno powiedziec...

ten trupi wyglad (szczatki nosa, brak ust, te zeby, rozkladajaca sie twarz) swiadczy raczej o tym, ze jest to ktos kto przybyl z zaswiatow... jak Voldemort... tak moze wygladac osoba bez duszy...

z drugiej strony to spojrzenie nie pasuje to psychologicznego profilu Czarnego Pana... jak dla mnie wyraza zbyt duzo... a u Voldemorta (moim zdaniem) oczy nie powinny nic wyrazac (skryty, zamkniety w sobie juz jako chlopiec)...oczy sa zwierciadlem duszy, a on jej nie posiada...

jestem jednak za tym ze, jest to Voldemort tylko oczy musieliby zmienic...
Hito
Jak dla mnie, to na 90% Voldemort. Te napisy choćby o tym świadczą (chociaż, z drugiej strony... Amos Diggory?)
Jeśli tak, to w sumie jestem zawiedziony, gdyż Voldi jest zbyt zniekształcony. Inaczej go sobie wyobrażałem po ,,zwartwychwstaniu''. A po drugie... gdzie się podziały czerwone oczy??
missgranger
Nie wiem, nie wiem... to mi wygląda bardziej na maskę a widać to po oczach które są troszke oddalone od tej czaszki i widać ta osoba kryjąca się pod maską ma powieki. Więc myśle że to jest śmierciożerca. Ale oczywiście moge sie mylić. tongue.gif
Ahmed
a moim skromnym zdaniem to zdjęcie to zostało wytrzaśnięte z jakiegoś innego filmu. To wygląda jak jakis kościotrup-zombie z horroru klasy D a nie Lord Voldemort. Jeśli tak faktycznie ma wyglądać Czarny Pan po reaktywacji to jestem szczerze zawiedziony. Jeśli któraś z tych opcji jest prawdopodobna to tylko ta że jest to jakiś Smierciozerca w masce (ale i tak wygląda to okropnie)
TMs
Ja myślę, że dowiemy się o obejrzeniu filmu.

Tak w ogóle ta charakteryzacja wskazuje na to, iż jest to maska. Gdyby miał być to Voldemort, wszystko powinno wyglądać bardziej realistycznie... chociaż, obejrzałam już wystarczająco dużo Potterowskich produkcji by uświadczyć się w przekonaniu, że ekipa często, bardzo dziwnie wyobraża sobie co poniektóre postaci.Wiadomo jeden z czarnych charakterów. Kto ? a czy to teraz istotne ?
Goomisia
Mi to też na maskę wygląda. Może to jest maska śmierciożerców. Chyba dobrze mi się wydaje ze… kiedy w lesie na namiotową wioskę czarodziejów http://online.freeware.info.pl/rycerze-i-ksiezniczki.html napada armia kolegów Voldzia i wtedy rozwalają namioty i pojawia się mroczny znak… wtedy chyba oni maja maski na twarzach i kaptury co uniemożliwia ich identyfikacje…wiec może to są śmierciożercy??? dry.gif
Alexa666
ale paskuda!
Pszczola
Ajaj, mnie to ewidentnie wyglada na Smierciozerce. Nawet mniej wiecej (ok, mniej niz wiecej) pasowaloby do opisu z ksiazki. Lecz wyglada to beznadziejnie. Oni nie mieli wygladac jak rodem z "Powrotu Zywych Trupow", ale mrocznie. A tak jest smieszne w ohydzie. No coz, zobaczymy co z tego wyjdzie na ekranie.

Dlaczego nie sadze,ze to Voldmort? Bo o ile sie nie myle, aktor go grajacy ma brazowe oczy? Ten metaliczny kolor bardziej pasowalby mi do Luciusza Malfloya. Poza tym w ktoryms z trailerow byla migawka Voldemorta i co prawda tez wygladal tam jak orangutan, ale jakos inaczej.

To co, zaklady? ;P
anagda
jakoś niewidzimisię że to Voldi we własnej osobie dry.gif

powodów jest kilka...

ains: w gdzieś w jakiejś gazetce (i to nie w faktycznym FAKCIE...) czytałam, że Voldemort w Czarze jest bardzo przerażający, ponieważ aktor sam wykreował taką postać. sam w sobie jest przerażajacy. a tutaj? dali mu maskę na ryj i szczęśliwi...

cwaj: zauważyliście, że to to ma czapkę jakąś?? jakoś nie przypominam sobie, żeby w książce był gdzieś Voldzi przedstawiany w tiarze... a śmierciorzercy byli...

draj: śmierciożercy w czasie "zabawy" podczas Mistrzostw Świata w Quidditchu mieli na twarzach maski. dlatego baaaardzo możliwe jest, że po prostu pstryknęli fotkę takiemu poplecznikowi Czarnego Pana i go...

nie no.. sądzę, że Ralph Fiennes będzie miał charakteryzację. to oczywiste. ale nie będzie ona zmieniać jego chociażby rysów twarzy... jest tak dobrym aktorem, że nakładanie mu jakiejkolwiek maski ta twarz byłoby WIELKIM BŁĘDEM...

ps. odstawiam, że to nie Lordi Voldimorti...
Katarn90
ekhm...UWAGA!
Okazało się, że jest to Śmierciożerca. Powód jest prosty: sam zobaczyłem zdjęcie Voldiego - wszyscy, którzy się obawiali, że będzie głupio wyglądać powinni odetchnąć z ulgą. Wygląda prawie tak jak z tyłu głowy Quirrela, ma czarną pelerynę i kaptur i cholernie chudy jest! Ale jest OK!
Pszczola
Kurcze no, moglam sie z kims pozakladac ;P

Katarn, a nie masz przypadkiem jakiegos linka albo namiarow na to prawdziwe zdjecie Voldemorta?
Katarn90
mam, ale nie mogę wkleić ni jak!
Pszczola
A czy to moze byc o to to? :

user posted image
kubik
Lord Potter?
Yes master
RIIIISEEE!

XD
Pszczola
^^" Tak. Ja mysle,ze jak najbardziej za.

A tak BTW, jakie z nas (ze mnie? ;P) mloty. Przeciez od razu mozna bylo sprawdzic czy to Smierciozerca- w trailerze przecie byli.
Mike
Szczerze mowiac, nie wydaje mi sie zeby to byl Vlodemort. Zreszta w trailerze ( nie pamietam, ktorym) byl przez gdzies sekunde pokazany Czarny Pan i wygladal zupelnie inaczej. Na Smierciozerce to tez mi nie wyglada.
Pszczola
Mowie przeciez,ze w trailerze wygladal jak orangutan, a nie jak na zdjeciu, ktore zamiescilam, ktore jest pewnie falszywe, chociaz mozna o czasu do czasu pomarzyc, ne?

...ale mi zdanie wyszlo O_o.
Katarn90
To nie ON! Widziałem jego zdjęcie, ej wszyscy nie wierzcie temu zdjęciu Voldiego w pelerynie. to jakiś fan art, możę uda mi sie wkleić zdjęcie Voldiego!
Bellatrix Black
Jakby co to ja mam kadr z filmu HPiCO z Czarnym Panem, próbowałam tu wkleić ale jakos nie szło wiec jakby kto chciał zobaczyć to zgłaszac sie do mnie:))
Pszczola
QUOTE(Katarn90 @ 02.11.2005 18:31)
To nie ON! Widziałem jego zdjęcie, ej wszyscy nie wierzcie temu zdjęciu Voldiego w pelerynie. to jakiś fan art, możę uda mi sie wkleić zdjęcie Voldiego!
*

Przeciez powiedzialam,ze pewnie falszywe. Chociaz fajne.
itachi
to maska śmierciojadów ^^

http://www.hpnews.pl/ news --> Jeszcze jeden fragment filmu! <--

Oglądnijcie sobie ten filmik i zobaczycie tam śmierciożerców z takimi samymi maskami
Mike
Zwracam honor. Widzialem zdjecie smierciozercow na oficjalnej i wydaje mi sie ze wlasnie tak wygladali.
ZERO
Ten na obrazku, to zdecydowanie Voldemort. Śmierciożercy podobno mają mieć maski z kości jakiś świerząt ( magicznych oczywiście, no bo nie chyba z kota od pani Figg wink2.gif wink2.gif ).
Ale ja Voldemorta sobie inaczej wyobrażałam... no, ale cóż...
missgranger
No i okazało sie że śmierciożercy. Nawet nie wyglądają tak źle... postarali się z tymi maskami tongue.gif tylko te kaptury załozone na tiary są jakieś dziwne.. tak to w sumie jest OK. Ja sobie oczywiście całkiem inaczej ich wyobrażałam ale ogólnie oglądam zdjęcia z nastawieniem że nie znajde tam swoich wyobrazeń tylko czyjeś wiec nie dziwi mnie to. smile.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.