Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Co By Było Gdyby Voldzia Nie Było??
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Hipcia
NO właśnie... nie wiem czy był jusz taki temat.... ale warto spróbować biggrin.gif.
Co według was by było gdyby Voldzia ni ebyło?? Bo ja to tak nie jestem pewna....ale za pewne było by baardzo śmiesznie biggrin.gif. Czy Harry miałby rodziców... czy przyjaźniłby się z Ronem i Hermioną??? ja tak się zastanawiałam wnikliwie.... i nie mam zielonego pojęcia... a możę wy macie jakiegoś twórzcego pomysła biggrin.gif
kubik
ja tak się zastanawiałam wnikliwie.... i nie mam zielonego pojęcia...

łał dementi.gif

edit

WOW nowa ranga! i 2900 post hahaha drżyjcie!
Hito
Do pomysłu Estieja mozna jeszcze dorzucić (twórcze, a jak) ,,poszedł do Hogwartu, poznał tam przyjaciół, a po opuszczeniu szkoly założył rodzinę''.
Magya
a potem żył długo i szczęśliwie z tą rodziną, był znakomitym aurorem i umarł kończąc na kartach z czekoladowych żab :]
Lupek
Hehe jakby nie było Voldzia to pewnie Albus Dumbledore byłby tym złym (albo sam Harry) tongue.gif . Bez Voldemorta świat był by gorszy bo pełno było by na nim szlam i mugoli. Takie jest moje zdanie tongue.gif

PS. skoro taki temat był (a jak nawet nie było to ten temat jest raczej wypalony) to chyba trzeba go zamknąć nie? huh.gif
TMs
Jakby nie było Voldemorta to nie mielibyśmy doczynienia z tą samą książką... Cóż za głupi temat, może lepiej trza było spytać: " Co gdyby nie było Pottera, Weasley'ów i Hermiony ..." <faja> dry.gif
HPIML
Gdyby nie było Voldemorta, to cała historia J.K. Rowling nie miałaby sensu. No, chyba, że w rolę czarnego charakteru wcieliłby się ktoś inny. Ale kto? Snape? dry.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.