Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Co Sie Ztalo Z Fenixem
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
SIBO
[B]SIEMA W TELEWIZJI SŁYSZAŁEM JAK ROWLING MÓWIŁA ŻE HARRY BEDZIE MIAL W CZĘŚCI NOWE ZWIERZĄTKO POCZĄTKOWO MYSLAŁEM ZE TO FENIX PO PRZECZYTANIU KSIAZKI STWIERDZILEM ZE HARRY NIE MA NIC NOWEGO... POZATYM JAK SADZICIE CZY FENIX ODEGRA JAKAS WAZNA ROLE W VII CZESCI ?????
anagda
Cuż... Faniks to chyba nie... Ale Rowling mówiła w telewizji, że Harry będzie odgrywał dużą rolę w VII tomie...

PS. koleś, weź przestań pisać Z CAPS LOCKIEM!!
Hermiona555
Jego nowe zwierzątko to pewnie Stworek:)
Wrona
QUOTE(anagda @ 07.02.2006 12:43)
Cuż... Faniks to chyba nie... Ale Rowling mówiła w telewizji, że Harry będzie odgrywał dużą rolę w VII tomie...
*

Harry? On chyba przez wszystkie tomy odgrywa ważną rolę... wink2.gif
Ronald
Jak to? blink.gif Jak mogłeś nie zauważyć, ze nie ma nowego zwierzątka? blink.gif A GINNY?????? Przecież kazdy iwe, zę dziewczyny to takie małe upierdliwe zwierzątka tongue.gif
Wrona
QUOTE(Ronald @ 07.02.2006 15:12)
Jak to? blink.gif  Jak mogłeś nie zauważyć, ze nie ma nowego zwierzątka? blink.gif  A GINNY?????? Przecież kazdy iwe, zę dziewczyny to takie małe upierdliwe zwierzątka tongue.gif
*

Ronaldzie! Jak możesz laugh.gif (każdy wie, że chłopacy zazdroszczą dziewczynom inteligencji tongue.gif ) (lepiej uważaj, bo wyjdzie ze mnie moja feministyczna natura mad.gif )

Jak dla mnie to Faweks odegrał już bardzo dużą rolę nie tylko w II tomie, więc mógłby już przestać pomagać... dry.gif
Child
QUOTE(Ronald @ 07.02.2006 14:12)
Jak to? blink.gif  Jak mogłeś nie zauważyć, ze nie ma nowego zwierzątka? blink.gif  A GINNY?????? Przecież kazdy iwe, zę dziewczyny to takie małe upierdliwe zwierzątka tongue.gif
*

az tak przedmiotowo je traktujesz? Shame on you!
Luna Lovegood
QUOTE(Hermiona555 @ 07.02.2006 13:05)
Jego nowe zwierzątko to pewnie Stworek:)
*

Tak biggrin.gif Pewnie, że Stworek

QUOTE(Ronald @ 07.02.2006 15:12)
*

To chyba na odwrót . Harry jest takim małym pieskiem Ginny.
kubik
O kutwa!

x_x
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.