Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Moje Szkice
Magiczne Forum > Kultura > Galeria
Merkus
Zamieszczam tutaj moje stare skany.

Rysunki sprzed 4 lat - 2 klasa gim.:
Jedi1
Sith
Jedi2 - niestety nie skończony
Rysunki z 1 klasy gim.:
Rycerz
Elf

A to cacuszko z 4 klasy podstawówki czyli sprzed 7 lat:
MarineDevimon

Nowe rysunki zamieszcze później. ZNaczy nowe czyli nie jakieś przedpotopowe tylko z liceum wink2.gif
WaszMość
ostatni rys fajny, reszta taka sobie, ale jak na podsatwowke to niezle smile.gif
Wrona
Najfajniejsze jest to z 4 klasy tongue.gif Przypomina mi trochę Obcego wink2.gif
Jedi1 wygląda trochę sztywno, ale rysunki jak na 2 gimnazjalną mogą być smile.gif
Atina
No to czekamy na cos aktualnego, bo jak dajesz rysunki sprzed iluśtam lat, to nic nam to nie mówi. Mogłeś się rozwinąć albo i nie.
Merkus
Zamieszcze zamieszcze;) narazie dalem te bo mialem ich skany:) bo ja osobiscie skanera nie posiadam dry.gif
ANASTAZJA BLACK
Ta. Nowe skany wskazane. Ostatni najfajniejszy, pomimo, ze nie lubię potworzaków wink2.gif
A reszta..... hm... no taka. Jako taka.
Lisica
Czwartoklasowe monstrum przypomina Raziela z "Soul Reaver [COLOR=blue]" na Play Station. biggrin.gif
Avadakedaver
QUOTE(Merkus @ 18.02.2006 13:33)

rysowany takim zielonym ołówkiem zapewne.
Nigdy ich nie lubiłem.
Croco
O wiele lepiej szło ci w czwartej klasie. A zanim zaczniesz rysować ludzi, to podpatrz trochę, jak to robią inni, albo przestudiuj podręcznik anatomii ludzkiego ciała.
Może wróć do potworów?
Somei
Trochę bym się do proporcji przyczepiła, a szczególnie do nosa, i zgadzam się z innymi ten potworek był świetny, a tak pozatym mi się i tak podoba
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.