Mam pytanie... Potem usunę. Ma ktoś może jakikolwiek kontakt z Wielkimi Nieobecnymi za których obecnością Katon bardzo tęskni? Można się było z nimi tak pięknie zgadzać i tak pięknie niezgadzać i wogólę... Nie żeby nie mieli następców, ale czasami tak żal och żal...
Chodzi mi przede wszystkim o Murofa, Hagrida, Kirę i Nicolinę (już nie będzie na Forum takiej rusofilki).
Hagrid ostatnio wpada srednio raz dziennie, a murofa zdaje sie widzialem jakis tydzien temu :P
pan ni chu chu
avalanche
10.03.2006 17:34
Hagrid dycha ale teraz ma maraton nauki na studiach ;dd
nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że mornariel nie żyje.
Morna żyje i ma się dobrze.
a tak właśnie...
gdzie jest gdański chemik?
Mornariel
11.03.2006 12:04
czesc chłopaki ;*
uwazaj bo gabi ci skasuje posta
ej, a dlaczego nikt ZA MNĄ nie tęskni?

sumiko pyta a kto ty jesteś?
Nie wiem. Spróbuję z siebie coś wykrzesać........... Sory. Nie tęsknie dalej. Murof. murof, och jak ja za nim tęsknie szalenie.
Za murfonem? Ty Katon na pewno jesteś pewny sowjej orientacji?

Bo coś dziwne masz zachcianki... Harid, murfon... hehe...
murfon
Jestem odpowiedniej orientacji. A lubiłem ich, bo to fajne chłopaki są. Murof wielu zalazł za skórę i umiał być irytujący, ale był dyskutantem wysokiej klasy. A że tak się zwykle składało, że się zgadzaliśmy to nie miałem z nim problemów.
QUOTE(Mornariel @ 11.03.2006 11:04)
haha, mam cię! zarzekałaś mi się kiedyś, że juz niczego tutaj nie napiszesz bejbe ;d
Avadakedaver
06.04.2006 20:50
*VOLDIUS* - bo tak wypada.
ojeny Murfon jest najlepszy <lol82> Pamietam ze sie czesto z Murofem kłóciłam, zawsze miał inne zdanie ode mnie.
A Vold był najlepszy ;d z jego kur*owaniem i wogole ;d
Ehhh dużo osób się pogubiło :/ chyba wyrośli z siedzenia na forum ;d
Pawelord2
07.04.2006 00:29
e tam wwyrosli, dorosli ludzie nie wyrastaja ;p
inne rozrywki maja, ot co

ktoregos dnia przypomni im sie, sprawdza co slychac na forum, moze nawet zaczna regularnie pisac, taka kolej rzeczy

"...P..."
A ty czemu zniknąłeś na tak długo? Nie mów tylko, że się do matury uczyłeś ;] Co Cię tu z powrotem przyciągnęło? Ładnie to tak znikać na 3-4 miesiace?
Pawelord2
07.04.2006 08:19
Szatan mnie opętał i tułałem się po świecie nucąc Arke

(a tak, wydali dwa nowe hity z, polecam, pedofeel song & czarne krocze)
A na powaznie to w sumie nie wiem, nie pisałem ani tu ani nigdzie indziej, moze to GTA:SA, moze matura fucktycznie, zreszta az 3-4 miechy? ee..

"...P..."
ren.Asiek
07.04.2006 17:46
Za czasów elisy np było więcej porządnych użytkowników ... jakoś ich wykopało stąd =(.
Poof. Mogliby wrócić do nas
jak ktoś jeszcze raz napisze 'elisa' to ma ode mnie majgerasa.
Pawelord2
07.04.2006 23:04
elisa
co to jest majgeras? jezeli jadalne to w sumie czemu nie;)
za czasow elisy..hmm..a tak, w sumie nie pamietam dokladnie, byly jakies radki i inne enopy, i na ircu sie dzialo ;p ale teraz jest teraz, gdybanie zostawmy historykom ;p
"...P..."
Tajemnicza
10.01.2008 17:18
Pamietam starszych, pamietam

ale oni pewnie mnie nie bo ja to sie malo odzywałam =P a jesli juz to pozal sie Boze =P ale zawsze sledziłam losy forum. Murofa i Kirę pamietam trochę, a Hagrida równiez, jego nr gg cały czas mam =) Nicoline jak przez mgłe...
Nie lepiej bylo sie wypowiedziec w 'postuje od 5 lat' zamiast grzebac w trupach? -_- Dziewojo, patrz ty ino na daty :p
Avadakedaver
13.01.2008 23:22
kocham tematy katona które zawierają "potem usunę" xD
myslalam, ze to jakas polska wersja lostów.
Hehehe ja tez
I ja :]
QUOTE(Eva @ 14.01.2008 02:12)
Hehehe ja tez
I ja :]
a ja te... nie.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę