Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nie Umiem Płakać
Magiczne Forum > Harry Potter > Fan Fiction i Kwiat Lotosu > Poezja
Dziewczyna z Slytherina
...
Rookwood
Na poczatku pomyslalam - oj, cos naginane, w sroku przestraszylam sie, ze bede musiala napisac, ze mi sie nie podoba, a na koncu rzucila mi sie w oczy ostatnia zwrotka i juz tak zostala - podoba mi sie smile.gif

A po ponownym przeczytaniu to juz cale mi sie podoba tongue.gif
MaryStebbins
Podoba mi się. Nie umiem oceniać białych wierszy, zazwyczaj nie potrafię ich docenić, zdecydować, co przemawia za ich wartością. Po prostu podoba mi się. Może trochę oklepany temat, ale wszechobecny, na wieki wieków.
Amen.
Sihaja
Hmmm. Banalne. Sztampowe. Było. Ale, kurczę, podoba mi się. Nie wiem jak, nie wiem dlaczego. Pierwsza zwrotka - brawo! Reszta to już właściwie powtórzenia konwencji zwrotki pierwszej, czasem lekko nudnawe, ale w całości jest coś bardzo dobrego. Właśnie to coś nieuchwytnego, o co chodzi w wierszach. A przynajmniej w pewnej konwencji poezji.
Ewelka
Pierwsza zwrotka i ostatnia podobała mi się najbardziej... Najpierw przeleciałam oczami tekst który mnie nie zaciekawił ale potem przeczytałam powoli raz, dwa, trzy i urzekł mnie. Jednym słowem podoba mi się smile.gif
Kara
dziewczyno ze Slytherina podoba mi się. Jest to coś innego niż dotychczas czytałam. ma to coś. Naprawdę.. Pisz dalej jestem ciekawa dalszych twoich pomysłów.
Abaska
...

Zakochałam się w zwrotce o piątej porze roku wink2.gif
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.