Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Nagrody Darwina
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show
Avadakedaver
Nagrody Darwina przyznaje się co roku na stronie www.darwinawards.com za wyjątkowo głupią śmierć.

oto jeden z laureatów:

Francuz, Jacques LeFevier postanowił popełnić samobójstwo. Aby mieć pewność, że próba samobójcza się powiedzie stanął na urwisku i przywiązał kamień do szyi. Następnie wypił truciznę i podpalił swoje ubranie. Próbował nawet zastrzelić się podczas skoku, ale kula chybiła przecinając linę z kamieniem. Woda morska, do której wpadł niedoszły samobójca, ugasiła ogień, a zalewając usta, spowodowała wymioty, które usunęły truciznę z żołądka. Jacques został wyciągnięty z wody przez rybaków i odwieziony do szpitala, gdzie zmarł z powodu wychłodzenia organizmu.
BlackOmen
Old as hell
Pszczola
Ja mam swoje dwie ulubione: facet co przykleił się do zadka nosorożca ze sraczką i drugi, który przykleił się do swojej partnerki po tym jak w górach rąbnął ją piorun, a lateksowa powłoka łącząca tych dwoje podczas stosunku stopiła się (wiecie, fizyka, przewodniki elektryczne i te sprawy). Potem panienkę nadgryzł niedźwiadek pałaszując to co zostało na twarzy nieboszczki z wydalonej treści żołądkowej jej partnera. Nieszczęśnik doczołagał się do drogi wlokąc kochankę i znalazł grupę harcerzy, którzy zawieźli go do szpitala. Niestety po rozdzieleniu pary amanta uznano za martwego genetycznie i tak trafił do katalogu.

Brr...
Avadakedaver
a ja wszystkim tym, którzy nagle wybuchają w jakiejś restauracji. Psych zjechana jak 150.
Katarn90
czytałem setki razy historie nominowanych do Darwina i nieźle się uśmiałem.
Najlepsze jest to:
terrorysta wysłał paczkę z bombą do ambasady USA w jakimśtam kraju (domyślam się, że arabskim). niestety chłopak nie nakleił znaczka, więc paczkę mu odesłano. Facet ją otworzył i wyleciał w powieetrze.
Pszczola
W takim razie największym idiotyzmem jaki zrobił, było podanie adresu zwrotnego.
hazel
Ja wiem? Jak miała wylecieć w powietrze to i tak by się tego adresu pewnie nie doczytali biggrin.gif
Zresztą nie wiem, niegdy nie wysyłałam listu z bombą, choć nie owiem, czasem miałam ochotę biggrin.gif
grlouiee
nic nie pobije chłopa, który grał w rosyjska ruletkę i zamiast rewolweru uzyl pistolet.
Pszczola
Ale efekt końcowy podobny.

Jakby bombę wykryli to niewykluczone, że też by trafił do spisu Darwina. Za sprowadzenie sobie na kark przyjaznych agentów.
Avadakedaver
facet założył się z kumplami, że uda mu się włożyć do ust rewolwer z magazynkiem ze sześcioma nabojami i strzelić.
Wygrał.
Katarn90
najlepsza była akcja kiedy dwóch pijaków próbowało dostać się na koncert Metalliki. nie pamiętam szczegółów, ale wiem, że jednego znaleźli na ziemi bez gaci z gałęźią w dupie, a drugi był rozjechany przez vana.
BlackOmen
Najlepsze bylo z dwoma pedalami ktorzy sie chcieli zaspokoic na stacji benzynowej. Jeden drugiemu w d... ladowal koncowke od sprezarki. Niestety przypadkowo sprezarka zostala wlaczona i jednego z biedakow solidnie przedmuchalo :]
(ile z tego prawdy nie wiem, ale to jeden z anjczesciej podawanych przykladow jak idzie o Nagrody Darwina)
Mellisa
a czemu Darwina?
Avadakedaver
Nagrodę nazwano na cześć Karola Darwina, twórcy teorii ewolucji i doboru naturalnego. Laureaci, unicestwiwszy swe wyjątkowo "głupie" geny, doprowadzili przecież do polepszenia zasobu genetycznego ludzkości!
NeMhAiN
...kobita się spieszyła,wsiadła do samochodu a miała mokre włosy i chciała je sobie wysuszyć .....no więc.....zapałeczki biggrin.gif

pewien późniejszy denat miał ochotę obciąć sobie paznokcie u stóp przy uzyciu pociągu <a więc ułożył paluszki na szynach>....wciungło go
Empire
a ja miałem gdzieś książkę o nagrodach Darwina ale chyba komuś pożyczyłem i chyba nie wróciła... dejm...

btw: Estiej - np: moja siostra? Wiesz, ja uważam, że jak ktoś ma tak zwalone DNA, żeby się na coś takiego zdecydować, to i tak nie ma czego powielać tongue.gif To naprawdę nawet lepiej tongue.gif
mida
Słyszłam o chłopaku ktory wyjmował puszkę coli z automatu... tej dużej szafy... Nie chciała wyjść więc ów automat przechylił by puszeczka wypadła.
Przygniotło go. zelka1.gif
Luthien
koleś założył się o krate piwa że odetnie sobie głowę piłą maszynową.
wygrał.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.