Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Kudłate Myśli
Magiczne Forum > Kultura > Galeria
rhiamona
Nie spodziewajcie się dzieła sztuki tongue.gif Zdjęcia baaaardzo niskiej jakości (robione starą cyfrówką)
nie to się liczy. Tu chodzi o przesłanie:D Apeluję do was. Traktujcie lepiej swoje kapcie! Kapeć też człowiek, potrzebuję miłości. Pomyślcie ile razy ogrzewał wam zmarznięte stopy. Własnym ciałem osłaniał przed brudem i innymi niebezpiecznymi przedmiotami, które walają się po podłodze (heh.. przynajmniej w moim domu biggrin.gif )

Kapeć meloman
To niepodważalny dowód na wysoki poziom kultury kapci. One są bardzo muzykalne! Posiadają doskonały gust muzyczny.
Kapcie Dwa
A tu dwa kapcie w dwuznacznej sytuacji. To już wiemy skąd się biorą małe bambosze biggrin.gif

wiem.. wiem jestem nienormalna
ale dobrze mi z tym laugh.gif
avalanche
hm.

nic nadzwyczajnego.

apeli się nie słucha. budzą odrazę. bunt. i z natury śmierdzą!

Jak to stare pantofle/Katon
Avadakedaver
MMMMMROCZNY KAPEĆ!!!!!!!!!!!!!!
Aylet
Jakoś nie za specjalnie mi sie podobaja. Zwykłe zdjęcia kapci, tyle powiem cheess.gif
hazel
Pomyśł, to jest to, co się generalnie w fotografii liczy. Ale tu zabrakło nie tyle pomysłu, co sumiennego wykonania. Trzeba zawsze brać poprawki na jakośc sprzetu, jakim się dysponuje. Ja sama mam do dyspozycji tylko kiepską cyfrówkę (kiedys miałam lustrzankę, starego Zenita,a le mnie w pociągu relacji Kraków - Gdańsk okradziono), więc się nie porywam na duże powiększenia, zdjęcia pod światło. Tu brakuje własnie tego wyczucia.
rhiamona
Kapcie dziękują za słowa krytyki ale pragną zaprzeczyć spekulacją że śmierdzą jak stare pantofle.
a oto kolejnych kilka zdjęć:
1.Czysta esencja Kapcia
2. Bambosze -w wersji czarno-białej
3. To już niestety nie kapeć tylko moja znajoma, chociaż ludzi poznaje się całe życie, kto wie moze i ona ma w sobie coś z Kapcia
4. ... Zabawy z kontrastem
5. A to Czarno-biały las
6. ...-Uwaga, można dostać oczopląsu lepiej zabezpieczyć sie okularami przeciwsłonecznymi, to nie skótki picia wódki to photoshop
7. Bałwanek
Dziękuję za uwagę.
hazel
Podoba mi się tylko ostatnie. Reszta średnio ciekawa. A te pochodzące z zabaw z photoshopem wręcz kiepskie. NIe każdy efekt nadaje się wszędzie. I znów brak ostrości, złe oświetlenie.
black butterfly
"kapcie" raczej wogle mi sie nie spodobaly, ale pozniej im bylo wiecej prac tym coraz ciekawiej...smile.gif no,ale bez przesady....
to oznacza ze po prostu sie rozkrecasz smile.gif tzn tak mysle biggrin.gif
Psychopatka
masz jakies zboczenie z tymi kapciami?

nie podoba mi sie,
tzn Balwan niezly, bo mnie jakos przerazil swoja brzydota... dobre albo zle ujecie... w kazdym razie popatrzylam dluzej
Somei
Nie mi się te kapcie podobają, takie sweet, zboczenia górą biggrin.gif
Croco
A mi się tam wszystko podoba. Włochate kapcie w okularach na tle tych dwóch materiałów w szczególności.
No może oprócz ostatniego zdjęcia. (bałwan jest niewyraźny i fe, więc go od razu wyłączyłam)
Masz tam więcej jakichś kapciowych sesji?
Chooo
No, no, no. Wróciłam :] A tak co do tematu "kapcie" to jestem zdziwiona i pozytwnie zaskoczona. Temat jest niewyczerpany i śmieszny. Ciągnij to dalej bo nieźle ci idzie. Czekam na dalsze "sesje zdjęciowe" kapciii.
Z wyrazami szacunku smile.gif
AsiuLek
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.