Hmmm bywało lepiej (tak mnie męczyłaś że mam komentować no to piszę ) przydałyby się elfikowi źrenice i jakiś taki troche w taliii za cienki! (tak, wiem że smama zawsze mam jakieś kosmiczne proporcje a się czepiam )
aina
18.09.2006 20:36
Co tu powiedzieć? Słodkie? Nie bardzo... Ale ogólnie pomysł jest całkiem fajny. W każdym razie sama czegoś takiego w życiu bym nie zrobiłam (mi wystarczy kartka, węgiel bądź ołówek).
Powodzenia w dalszej twórczości
kObra.
19.09.2006 17:13
Od szyi w dół może ewentualnie być. Ale ogólnie - ugh...."Takie wewnętrzne psiefff..." ; ] Powodzenia ;]
Hawtagai
19.09.2006 19:48
Praca niezbyt mi sie podoba.Musisz troche bardziej popracowac nad postacia jest siakas taka nie proporcjonalna i te oczy...
lineczka_lolo
23.09.2006 15:40
hmm zgadzam sie z paola:) ( co w rodzinie to nei zginie^^) niby fajne ale widzialm 1000 takich twoich fajniowatych prac....
Somei
10.11.2006 17:50
Troszkę proporcje nie tak (talia za chuda)... Wiesz ja też bardzo lubie grafike komputerową, ale zazwyczaj jak coś zacznę to togeo nie kończę i tak potem głupio wycodzi, a nie wypada pokazywać niedokończonych prac:D
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.