Każdy zna kogoś znanego. Albo zna kogoś, kto zna kogoś znanego. No to dawajta. Szczególnie takie obciachowe. Ja mam zajefajną znajomochę, ale to zostawię na później =D
PrZeMeK Z.
15.10.2006 16:38
Moja koleżanka z... innej części Polski

jest kuzynką obecnego bramkarza Legii. Załatwił jej kiedyś darmowy bilet.
Aha, a ja znam osobiście dwukrotną mistrzynię Europy i brązową medalistkę Mistrzostw Świata w zapasach!
Ja znam Mateusza Tonderę, wokalistę The Cocotampons. podskoczy ktoś?
znam Bartka Żukowskiego
no powiedzmy, że znałam, ale mam jego numer komórkowy

poza tym co roku śpiewam z Józefem Lassotą na "znajomkowych" kolędach.
acha, i jeszcze Anne Dymną - czasem dzwoni
Illusion
15.10.2006 16:58
Przyjaciel mojego taty jest bratem Artura Barcisia.
I byłam na obozie z córką Szpakowskiego

Rozmawiałam z jego żoną, która jest aktorką (grała w 'złotopolskich' jakąś amerykankę). Krótko bo krótko, ale zawsze coś ;P
Kozacko byłoby znać Andrzeja Leppera.
A ja znam również Dymną. Sylwie Gruchałe i Andrzeja Pieczyńskiego ("Wielki Szu"
I teraz już nikt nie podskoczy... Rysia z Klanu (Piotr Cyrwus)
Nie. Ja was biję na zbite pyski. Nie macie szans. Bo ja znam - i to w dodatku zupełnie nieźle - Jacka Kurskiego.
No i co? No i co?
Katon ale obciach
ja bym się nie przynawała
QUOTE(Katon @ 15.10.2006 17:26)
Nie. Ja was biję na zbite pyski. Nie macie szans. Bo ja znam - i to w dodatku zupełnie nieźle - Jacka Kurskiego.
No i co? No i co?
Te, a kto Piaska zna?
ja tez ;p
ja poznalam Bonka. moj tata sie niezle kumal kiedys z gosciem od 'raz dwa trzy' ale ja nie ;p nie bylo mnie na swiecie wtedy. i poznalam tez Sleszynska i Gasowskiego. Ale niestety nie dzwonia ;ddd
Kurski jest zajebisty. Gra na gitarze, zna wszystkie piosenki Kaczmarskiego, brzydko mówi, a jego niechęć do Tuska jest absolutnia autentyczna, głęboka i biologiczna. Zupełnie osobista chyba. Fajnie się z nim pije. Taki sarmata. Trochę cyniczny, ale strasznie nas bawi robienie z niego potwora.
Avadakedaver
15.10.2006 22:30
moj kuzyn daleki to adam skora skornicki, ujezdzacz crossow.
oprocz tego mialem stycznosc z kilkoma ciekwymi osobami jak ogladanie na life zbigniewa wodeckiego (pytalem "czemu on taki czerwony jest? on jest chory?" kiedy gral na trabce), pare razy gadalem z Gulczasem, bylem na koncercie Budki Suflera, spodkalem na miescie panią Bujakiewicz i takie tam. ale znajomosci blizszych to raczej nie mam.
a ja jestem na wikipedii, to sie liczy?
Ja też raczej średnio. Może tylko tyle, że ojciec mojej koleżanki był kiedyś szychą w Piwnicy pod Baranami, a Terakowska to jego pierwsza żona. No i moja matka zna nieźle Joannę Chmielewską, jeszcze z czasów jak pracowały w jednym zawodzie. No, a kiedyś przez pół roku mieszkałam drzwi w drzwi z jakimś koszykarzem z Anwillu. Ale nie pamiętam jak sięnazywał, mała byłam wtedy.
Ja mam autograf Kukulskiej ale to sie chyba nie liczy do znajomych, co?
Kukuli Natalskiej? Ja dwa razy gadałem z Rokitą. I chętnie pogadałbym se trzeci. Bo mam kilka pytań do niego.
I znam rodziców Pauliny Bisztygi i poniekąd ją. Ale ona niszowa i mało kto wie, że istnieje, a już jej rodzice to tam wogóle...
Ankę Nowicką i Ewę Kaim znam :> Znam jeszcze Janko Petroveca, ale to postać popularna chyba tylko w moim środowisku, a szkoda.
Koleżanki siostra ma bliskie kontakty z Kamillą Baar

.
yyy a ja byłam na obozie z siostrzenicą Pawła Wilczaka, znaczy Tomka z Kasi i Tomka! XP
Nieprawda. Mareczka z nadobreinazłe!
Mateusz, co Ty opowiadasz, przecież Mareczek już dawno zaginął.
a ja dzisiaj oprowadzałam Jerzego Buzka po mojej szkole, a co! XD
liczę na to że do mnie zadzwoni ;>
a wujkiem mojej koleżanki z klasy jest policjant Józek z serialu Plebania.
ah. ;]
Całowałam się po policzkach ze Stuhrem Starszym, rozmawiałam z Andrzejem Sapkowskim, dość często widuję Orłosia, Tamara Arciuch to żona mojego profesora i wogóle spory tabun aktorów bardziej i mniej znanych przewinął się gdzieś tam przez moje życie. U mojej cioci często gościli swego czasu Teresa Żylis-Gara, Vadim Brodsky, Konstanty Kulka czy Wanda Wiłkomirska.
A. No i jeszcze znam pana od "Tato, Reks uciekł!".
Ale ja nie wiem czy ktokolwiek z nich, poza tym ostatnim, rozpoznałby mnie na ulicy. Więc tak się to średnio liczy.
A, no i jeszcze często widywałam kiedyś Leszka Możdżera.
I tańczyłam u Stańka.
Ale ja mam to wszystko jakby ułatwione, więc się nie liczy. Zresztą, nikt z nich do mnie nie dzwoni i nie zapowiada się, żeby to się miało zmienić XD
Jezu jak Ci zazdroszczę że z Sapkowskim rozmawiałaś...
oj Sih, Ty jestes, ze tak powiem, POZA tematem XD
No, w pewnym sensie XD
Ale i tak nie mam znajomości jako takich, tylko tyle co z kim zagadałam, na chwilę się spotkałam itede.
I naprawdę nikt do mnie nie dzwoni XD
Kara - ja sobie też XD Uwielbiam Sapkowskiego.
A ja gadałem z Piotrem Stelmachem i panem Kostrzewą z Trójki. Poluję na Szydłowską...
Ze świata muzycznego: pogaduszka z wokalistą Forward Russia przed ich koncertem. Popijał Tyskie i sprawiał przyjemne wrażenie. Image sceniczny to już inna kwestia.
Ja kontakt z Sapkowskim miałem konwentowy i był pijanym bucem.
Ale mój stryj uczył go łowić ryby i wspominał, że miły, ale snob.
I wogóle mój ś.p. stryj był najbardziej utytułowanym muszkarzem w historii Polski.
gratuluję stryja
to pewnie cała rodzina rybna
Kara - ja sobie też XD Uwielbiam Sapkowskiego.
Witaj w klubie
A właśnie. Jak ktoś już tu wspominał, Mateusza Tonderę znam. Taki jeden, no XD
tej, ja tez. to nawet moj kuzyn! ;D
Swoją drogą, to znałam bardzo podobne nazwisko. Znaczy, dziewczynę noszącą nazwisko 'Kondera".
w niedziele chyba poznam chlopakow z myslovitz
chcac nie chcac, jest okazja, to czemu nie sprobowac
Pozdrów ich ode mnie. I powiedz, że taki fajny zespół w Krakowie jest. Tylko nazwę ma dziwną...
Avadakedaver
16.10.2006 23:43
aj a, a ja widziałem papieza Polaka na żywo!!!
zapomniałbym.
Jana Pawla tez widzialam kilka razy.
kochaś, to 22ego jest, popacz na plakaty!
idziesz?
PrZeMeK Z.
17.10.2006 20:26
Zaraza, mór, franca i trąd! Same światowce na tym forum!
Aż wstyd, że prawie nikogo się nie zna
A ja miałam spotkanie z "Tigerem" Michalczewskim! HA!
Avadakedaver
17.10.2006 22:08
a ja z Kułakiem. dla wtajemniczonych raczej.
przebijam.
szwagier mojej dziewczyny swego czasu grywał w Sweet Noise. w tym okresie poznał panów z Tool'a i Porcupine Tree :}
Ło, to jest grube.
Avada, chodzi o Leszka Kołakowskiego, tak?
czajld ma dziewczyne! jeee=D
QUOTE(Child @ 17.10.2006 23:21)
przebijam.
szwagier mojej dziewczyny swego czasu grywał w Sweet Noise. w tym okresie poznał panów z
Tool'a i Porcupine Tree :}
=O~~
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę