BurondoGhe
17.11.2006 22:50
kocham www.magiczne.pl!
można tu odnaleźć przyjaciół!
można poczytać ciekawostki o harrym potterze!
można porozmawiać także na inne tematy!
a co najważniejsze- można poznać cat, neonai i miśka!
co ja? co ja? ja tylko błąd ortograficzny poprawiłam XD
Avadakedaver
18.11.2006 00:39
to powoli:
kochamy Ahmeda za jego ourok osobisty,
kochamy Childa za jego przewspaniałe ironiczne żarty,
kochamy Demka za jego nąszalansję
kochamy Cat za jej iks de i cycki
kochamy Estieja za jegi "imdb" i żadkie, aczkolwiek ŻONDZĄCE teksty
kochamy Elv, za fiolet,
Kochamy Emoticonkę za to, jaka jest,
kochamy Grimmyego za jego "być albo nie być"
kochamy Hazel ja jej wulgaryzmy i siostry i projekty i brak snu
kochamy Hefaja chociaż się nie pojawia,
kochamy Katona za jego geniusz i wiedzę
kochamy Lilith za wiersze i znajomość Katona
kochamy Miśka za cynizm i generalny pontan
kochamy Matoosa za RPGi,
kochamy Mellisę za jej mellisostwo,
kochamy Myśkę, za to, że jest młoda i przy tym nie głupia,
kochamy Neonai za jej rude włosy,
kochamy Nimfkę za nastawienie kłapouchego "na pewno nam się nie udaaaa..."
kochamy Owcę za "over & out" bez kończenia rozmowy,
kochamy Przemka Z. za jego komentarze do najlepszych ficów,
kochamy Potti za jej zapał do piłki i Brazylii
kochamy Sihaję za to że jest taka, a nie inna,
kochamy Syriusza za władanie mieczem
kochamy Shell, aczkolwiek nie wiem jeszcze za co (dowiem się)
kochamy Sumiko za całokształt twórczości,
kochamy Voldiusa za żarty-na-miejscu, bo jest fajny, ma debilną ksywkę, jezd on z Łodzi, był na Ołpenerze i w Krakowie, jezd on pszykładem dobrego duszka, nigd siem go nie boji
i wielu, wielu innych... jak na przykład Quizera-Wuizera który ch.. jeden wie sąd ma tyle sił, żeby robić milion rzeczy naraz.
No nie, ja nie umiem tyle wazeliny z siebie wylać naraz.
I proponuję kochać Lilith nie tylko za znajomość mnie, bo to ją niesłusznie pomniejsza =)
Ja lubię to forum, bo fajnych ludzi dzięki niemu poznałem. I dlatego, że ma klimat. Aurę pewnego dyskretnego intelektualizmu i artyzmu. Ale przecież i za to, że to jest jednak forum o madafakin Harrym i że to on nas tu sprowadził. I jest to grubej klasy obciach, ale może właśnie to jest najfajniejsze =D
Katon, i tak przyniesiemy transparenty =P
A ja lubię to forum, bo można podyskutować, wiersze popisać (XD). I poznałam dzięki niemu grupkę świetnych ludzi, z którymi nie sposób jest się źle bawić. I w ogóle, lubię je, bo jest niebieskie (choć powinno być zielone, wtedy by mi do koloru oczu pasowało).
oh, no doprawdy Katon, dzięki, żeś stanął w obronie mego juz i tak niskiego wzrostu.
kochamy Hazel ja jej wulgaryzmy i siostry i projekty i brak snu
Jakie wulgaryzmy? O_o
Avadakedaver
18.11.2006 10:27
takie nieświadome...
oj avada, mogłeś być bardziej kreatywny.
i nie kocha się za coś tylko pomimo ;p
kochamy magiczne pomimo psui avady!
kto skasowal mojego posta edytowanego przez miśka? =(
no wlasnie =(
nie ja. ale przez to mój post wypadł z kontekstu.
Avadakedaver
18.11.2006 13:48
no Emm, wszystkich nas kochamy pomimo tego, że przeczytaliśmy Harryego.
a własnie:
i kochamy ryśka!!! za to, że w internecie znajdzie nawet świtego graala i pomimo tego, że nie czytał harryego (podobnie jak lilith)
Rysiek_Kowal
18.11.2006 14:23
QUOTE(Avadakedaver @ 18.11.2006 12:48)
i kochamy ryśka!!! za to, że w internecie znajdzie nawet świtego graala i pomimo tego, że nie czytał harryego (podobnie jak lilith)
no jak nie przeczytalem jak przeczytalem
wszystkie 6 tomow

i bylem nawet kiedys na polskiej premierze 1 czesci filmu w kinie relax kiedys tam o północy
i co ty na to?
to juz cie nie kochamy XD spierdalundaXD
Rysiek_Kowal
18.11.2006 14:45
uff..
Ludwisarz
18.11.2006 16:13
Jako i ja.
Ej. ja lubie Magiczne bo mi przez jakis czas zastepowalo kolegow i kolezanki, tam na poczatku, i poznalem przez to duzo osob na zywo, z ktorymi sie do dzis koleguje i jest fajnie. No i jeszcze Magiczne bylo moimi drzwiami do jakichkolwiek zainteresowan, bo dobra muzyke, ksiazki czy filmy, czy jakies arkadie czy barsawie czy wogole fantastyki i wogole to to wszystko przz to forum.
Dzieki Magiczne!
XD
Avadakedaver
18.11.2006 17:22
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 18.11.2006 13:23)
QUOTE(Avadakedaver @ 18.11.2006 12:48)
no jak nie przeczytalem jak przeczytalem
wszystkie 6 tomow

i bylem nawet kiedys na polskiej premierze 1 czesci filmu w kinie relax kiedys tam o północy
i co ty na to?
ja też byłem na premierze, w poznaniu.to była środa... wróciliśmy o 3 - 3:30 a na następny dzień na 8 do budy... cudnie
a byłem w podstawówce.
i tymona też kochamy, za niezrównoważenie.
kochamy Shell, aczkolwiek nie wiem jeszcze za co (dowiem się)
Czy to "dowiem się" jest groźbą?;>
no to na temat powiem.
Forum jest to sprawa bardzo pożyteczna, gdyż daje nam możliwość poznania nowych fajnych ludzi (i tych niefajnych niestety też).
Kształtuje gusta muzyczne i nie tylko.
Wyrabia poglądy.
Daje radoche =D
kochamy je do tego stopnia ze kiedy przestaje dzialac idziemy poplakac z tego powodu nad kuflem piwa *chlip*.
;d
i można tam poznać Cat, Miśka i Neonai ;ddd
Avadakedaver
18.11.2006 23:34
mam nieodparte wrażenie że jestem tu niechcianym avadą.
ameryki to ty nie odkryles XD
shit. za długo tu wczoraj siedziałam chyba, bo mi się śniliście

znaczy Ci, których widziałam na żywo...
A ja szanuję forum za to, że jest kreatorem ludzkich gustów. To tutaj poznałem część moich wielkich fascynacji muzycznych, polecono mi kilka książek czy filmów. Wróciłem dzięki temu na łono Kultury. Uhahałem się co nie miara, czytując Stupid&Ugly, albo przeglądając linki w Wyszukanych w Sieci. Dyskusji na różnorodne tematy całkiem tu sporo, na wesoło i na poważnie, z dystansem lub bez. Każdy znajdzie cuś dla siebie. Co najważniejsze, poznałem grupę "naprawdę magicznych" indywiduów, którzy napędzają całą tą machinę - ludzi, którzy potrafią żartować, dyskutować, bawić się, nie boją się spierdalundy, kradną materace i mają (nie)poukładane w głowach.Mam nadzieję, że MF będzie żyło długo i szczęśliwie, bo stało się całkiem sporym kawałkiem mojego internetowego życia
a to prawda. mimo, że nie mam z nikim z Was kontaktu- a kiedyś rozmawiałam z kimś codziennie (inna sprawa, że większości tych ludzi już tu w ogóle nie ma), to wejście tu po włączeniu komputera, to dla mnie tak samo naturalna czynność jak włączenie gadu i MSN'a, sprawdzenie poczty... nawet rzadziej bywam na forach o piłce nożnej i Brazylii, i na stronie Barcelony
wicie co... kofffam wasssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Potti @ 19.11.2006 13:41)
a to prawda. mimo, że nie mam z nikim z Was kontaktu- a kiedyś rozmawiałam z kimś codziennie (inna sprawa, że większości tych ludzi już tu w ogóle nie ma), to wejście tu po włączeniu komputera, to dla mnie tak samo naturalna czynność jak włączenie gadu i MSN'a, sprawdzenie poczty... nawet rzadziej bywam na forach o piłce nożnej i Brazylii, i na stronie Barcelony

A wlasnie, tak duzo osob sie wylamalo jakos tak szybko i nagle, ale powchodzily nowe osoby na ich miejsca.
Ludwisarz
19.11.2006 17:16
np. avada.
no co, ja tam go lubię, o.
Ale ja nie mowie ze osoby ktore powchodzily to glupie obrzydliwe i na pewno pedofile, o.
Ja tez lubie Avade, tez lubie Ahmeda [ktory tez jest krotko] tez Emotę, tez Estieja.
Ludwisarz
19.11.2006 20:58
A ja lubie fioletowe, ot co.
Avadakedaver
19.11.2006 21:14
a ja lubię sikac pod wiatr.
Widzę, że tu już się jakaś zgrana grupa wytworzyła
Rzadko zaglądam poza forum główne i żałuje, bo tu naprawdę fajne dyskusje się toczą
Ja lubię magiczne za to, że wreszcie mogę rzecziwi pogadać z kimś o HP bez konieczności słuchania, ze zanudzam juz tym tematem, a poza tym w realu nie znam nikogo, z kim mógłbym pogadać o HP na takim poziomie. Magiczne zaciera róznice wiekowe i za to też je lubię. Nie poznałem też w realu nikogo z tąd, ale to moze przyjdzie z czasem
QUOTE(Ronald @ 19.11.2006 20:54)
Magiczne zaciera róznice wiekowe i za to też je lubię.
taaa, jestem Wojtek i też mam 12 lat
nie no
serio
młodsza sie czuję i nie widzicie moich starczych zmarszczek
ha, a pamiętam jaka byłam głupia jak tu przyszłam

siedziałam tylko na FG i pokłóciłam się z Sayaką, bo nie pozwalała mi mieć takiego samego avataru jak Psychopatka... ale mi się śmiać teraz chce!
Avadakedaver
19.11.2006 22:58
a mój pierwszy avatar to był taki ubity amorek, może ktoś pamięta.
chyba se zmienie.
Ech, Avada. Ale kiedyś to były jazdy z avatarami XD Ja też dostałam ostrzeżenie od Draco, żebym zmieniła sobie avatarka, bo taki już ma Psychopatka... Taką jakąś kobitę z białymi włosami i groźnym spojrzeniem. Na czerwonym tle.
Jejku jejku, to były czasy...
Ale teraz wcale nie gorsze. Ja tam magiczne czasem lubię. Trochę. XP
ja pamietam ze podobal mi sie avatar Cat - kobieta kot z taki falującym napisem "Cat"

zapadl mi w pamiec. albo czerwona dziewczynka na czarnym tle u Morny. Nie pamietam wogole avatara Timiego. Sumiko zawsze miała taki sam, ale kiedystam go odwrocila w lewo XD aja to mialam tyyyyyyle roznych, i kazdy zbyt krotko by byl jakis charakterystyczny. ana samym początku to sie bralo avatary z tych juz dostepnych;d
ja pamiętam swój avatar z mirandą. ale to już inne czasy.
ja miałam ten sam avatar, Sih =P
ale w ogóle tyle śmiesznych rzeczy się tu stało... pamiętacie Leszczynkę (nie wiem czy taki nick dokładnie miała)? studiowała psychologię chyba i chciała napisać o nas pracę, dlatego zrobiła sobie trzy różne nicki, udawała kompletnie różne osoby i obserwowała reakcje?

albo Zusię, jej zdjęcie w podpisie, a potem- również jej- Glindę z Jamajki? no, ale ona to już nie na fioletowym była. choć to w sumie bez różnicy.
Glinda z Jamajki vel Zusia kochała sie w Timim.
wiem wiem =P a potem TimmY podjął się roli uświadomienia forumowiczów i bezczelnie ją zdemaskował. biedna Zusia!
avalanche
19.11.2006 23:49
a ja sie rzadko odzywam, jestem więc mało rozpoznawalna ;d ale siedze na forum jak uzależniona ;d czytam, czytam, patrze, czytam, przewracam na inne strony, czytam *skrob, skrob* ;d
Eno, ja Cię pamiętam od dawna dawna.
avalanche
19.11.2006 23:55
a jednak! ;d
ja Cię pamiętam od kiedy tu jestem, byłaś pierwszą osobą, która mnie na tym forum opieprzyła ;p
I właśnie za to kochasz! Forum i Avalanche =D
a pewnie, uwielbiam być poniżana =P
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę