Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: The Forresters
Magiczne Forum > Talk Show > Talk Show > Bzziuuummm!!!
Eva
haha, dzieło zycia stworzylam.

PACZCIE I ZAZDROSCCIE
Rysiek_Kowal
o fuck, w tej modzie na sukces to kazdy z kazdym.. huh.gif

btw. fajne masz pismo
Eva
a wszyscy mowia ze brzydkie :d hurra, wreszcie ktos finezje docenil.
Rysiek_Kowal
racja, finezja to dobre slowo. ciekawa masz technike pisania 'k' :]

ile czteba obejrzec odcinkow mody na sukces zeby potrafic stworzyc takie dzielo? ;D
Avadakedaver
pikne, a co. moje też ładne ale nikt nie docenia.
anagda
hyhy... no nieźle tongue.gif ale w polskich serialach też się powoli zaczyna stosować metodę każdy z każdym by przyciagnąć więcej widzów (choć nie wiem czy skuteczna to metoda) tongue.gif No ale jeszcze aż tak "rozbudowanych" kontaktów to ja nigdzie nie widziałam biggrin.gif
Child
pismo chwilami podobne do mojego ;)
Eva
szczerze mowiac to trafilam na strone ze spisem slubow xD i odkrylam cos - Mejsi wroci zza grobu!!

A co do mojego pisma.. tu sie calkiem staralam. Normalnie nie ma roznicy miedzy moim m, n i r, a oraz e, czesem k, h i l.. tongue.gif
Neonai
Matko, Ewa, zyskujesz mój największy szacunek w tej chwili xD
Katon
Mejsi wróci?! Hurrrrraaaaaa!!!

Kocham pisać. Mogę wymawiać poczwrórne rrrr.
Eva
no tak mi sie wydaje. prosta dedukcja - roku 2003 wyjdzie za goscia ktorego jeszcze nie ma w serialu. czyli..

.. ZMARTWYCHWSTANIE!

patrzcie! haha.

moja teza sie potwierdza. UWAGA SPOJLERY xDDDD

1. Brook bedzie miala dziecko z  mężem swojej córki Bridget
2. Corka Shieli bedzie podrywac Ricka
3. Taylor zginie w wypadku samochopdowym
4. Macy też zginie, ale zmartwychwstanie czy coś...
5. Rick bedzie z Amber i bede prowadzic sprzedaz ciuchow w "telezakupy Mango" tzn. w ich odpowiedniku i im się to uda
6. Okaze się, że Ridge nie jest synem Ericka i znajdzie się jekis jego brat
7. Stepahneie bedzie z prawdziwym ojcem Ridgea ale już wtedy bedzie okropnie wygladać
Rysiek_Kowal
ej, wy na serio to ogladacie.. ojacie! blink.gif
kurde szkoda ze nie mam telewizora laugh.gif
Eva
ja stwierdzilam ze zaczne. to jest fascynujacy fenomen!
Child
Tej ale po tylu odcinkach zaglebianie sie w ta misterna fabule to lekki bezsens. Jak seks bez milosci albo Boze Narodzenie bez pisanek XDDD
Avadakedaver
QUOTE(Albinka @ 21.01.2007 19:04)
He he he!!!!! Fajny masz ten styl pisma.
Child : Na Boże Narodzenie nie ma pisanek...ale pisanki są  na Wielkanoc.
Elvaralinde :  Macy nie zmartwychwstanie , bo ona nie umarła. Jakaś baba która ją uratowała umarła i tę babę wzięli za  Macy, a Macy gdzieś uciekła no i masz.... Przynajmniej ja i moja siostra tak sądzimy... blush.gif
*

czy ktoś może ją zabanowac? plis?
Child
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Cat
ej ja miałam taką samą teorię! nie banować! nie banować!
Shell
ej! jak Brooke bedzie miala dziecko z mezem Bridget, skoro ona jest z THORNEM?!

NIE BŁAGAM TYLKO NIE MOW ZE MOJA ULUBIONA PARA SIE ROZSTANIE...
Eva
wybacz ale musze... ROZSTANIE SIE ;C

Najwieksza ciapopipa tego serialu, torn, i najgoretsza mamuska serialu, bruk, wezma slub ale po tym slubie w karierze bruk bedzie ich jeszcze kilka xD

A tak poza tym, to mejsi teraz siedzi w europie, wyratowana z wypadku przez jakiegos boskiego mena, a torn ja gdzies zauwazy bedac w delegacji!
Cat
QUOTE(Elvaralinde @ 22.01.2007 02:16)
wybacz ale musze... ROZSTANIE SIE ;C
*

moje serce krwawi cry.gif
Eva
Myslalam o poswieceniu sie badaniom nad tym serialem. Chetnie na przyklad napisalabym prace o tytule 'powtarzalnosc watkow' - co jakis czas ktos umiera na raka, zmartwychwstaje, bierze slub, rozwodzi sie, zdradza i ma dziecko nie wiadomo z kim. Trzeba obliczyc i jest to podstawa do otrzymania doktoratu.
Child
albo pie*dolca XD
Avadakedaver
ja tam jabradziej lubię jak tak sobie porzełączam, pacze a tutaj sami wiecie co i scena:
kobieta stoi tuż przy kamerze ze szklanymi i patrzy gdzieś w bok, a za nią stoi Ricz czi inny Rodżer i coś do niej mówi, ona oczywiście jest do niego odwrócona plecami. Zwróćcie na to uwagę, nie cięż ko to znaleźć. czterdzieści razy w ciągu jednego odcinka.

albo

- Muszę ci powiedzieć prawdę... (odwraca się tyłem) Twoim ojcem jest twój syn, a nie Bruk.
- ale mamo... przecież Bruk jest blondynką, ona nie może być moim ojcem, bo Rejczel wychodzi za Dżima, i razem mają dziecko z Rołs...
Eva
Ty to jestes n00b, nawet imion nie znasz.
Avadakedaver
staram się.
Katon
Ej. A co będzie z Sali Spektrą?
Avadakedaver
jak to co? wyjdzie za Bruk!
Eva
No ja nie wiem. Pewnie nagle zginie albo cos w ten desen. Chyba ze jak sie aktorka dowiedziala o chorobie to postanowili stopniowo ja wycofywac.
Katon
Cholera. Ten wątek jest fajny. A ona miała w sobie takie głębsze głebie. Niby zła, a przecież...
Eva
...ruda.

To jest postac wieloplaszczyznowa, tragiczna, ktora w objecia zla wprowadza gloryfikowana ale niecna zarazem rodzina Forresterow! Ona nie ma wyjscia, zeby przezyc - musi zabijac!
Shell
creepy tongue.gif

Elv, a czemu Brook nie bedzie z Thornem?XD NO CZEMU?!

a poza tym to chciałam przypomnieć moje dziubeczki że o 16 zaczyna się Moda na Sukces! 2 odcinki! na tvp1 ! XDDD
Eva
A w ogole to leca 4 razy dziennie, jeszcze kolo 12am sa dwa i potem o 16 kolejne dwa.

Ja mowie serio, jesli sie tak powaznie zastanowic to ten serial jest fenomenem medialnym.
Child
fenomen medialny to Piotr Cyrwus xD
Eva
aj tam. jaja sobie z powaznej sprawy robicie xD
Shell
Fakt fenomenem to jest. A najwieksza zagadka wszechswiata, czemu ludzie to ogladaja?
Magya
"dzieci umyjcie rączki'

fenomen? ;]
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.